Kitara strune: za električno, bas, klasično ali akustično

Kitarske strune so srce tega inštrumenta in tudi največji “potrošni material”. Kako dobro bo kitara zvenela, je v največji meri odvisno prav od strun in njihove kvalitete. Zato kitaristi posegajo po preverjenih proizvajalcih, za katere vedo, da ne razočarajo. Trgovina Glasbena točka nudi bogat izbor odličnih strun za različne vrste kitar. Da bo vaša kitara tudi odlično uglašena, pa pri nas dobite tudi uglaševalce. Naj vas začara magični zvok kitare z novimi strunami, ki jih lahko naročite tudi prek spleta. Nakup bo tako tudi zelo hiter in enostaven.

V NAŠI TRGOVINI LAHKO KUPITE TUDI SAKSOFON!

Strune za električno kitaro in druge kitare

Naša trgovina ponuja kvalitetne brušene strune za električno kitaro THOMASTIK. Strune za električno kitaro dobite v izvedbah BeBop in Jazz Swing. V naši ponudbi pa so tudi cenejše strune za električno kitaro, na primer GEWAPURE (E-guitar Tenson Nickel) in D’ADDARIO XL (110 Nickel Wound). Seveda lahko kupite tudi strune za druge vrste kitar: strune za bas kitaro, strune za klasično kitaro, strune za akustično kitaro in še nekatere druge. Ponujamo odlične strune za klasično kitaro proizvajalca HANNABACH, strune za aktustično kitaro SAVAREZ, GEWAPURE in D’ADDARIO ter strune za bas kitaro GEWAPURE.

strune za električno kitarokitara strune

Uglaševanje za kitara strune

Menjava strun kitare zahteva tudi ponovno uglaševanje. Za začetnike bo to najlažje s pomočjo uglaševalca, sčasoma pa se strune naučimo uglasiti tudi po posluhu. Strune na kitari so oglašene po tonih E, A, D, G, H (B) in E. Pri Glasbeni točki dobite strune za prav vsa brenkala, pa tudi drug pribor: kitarska stojala, pručke in počivala, pasove, kitarske uglaševalce, trzalice ... Ugodno lahko kupite tudi kitarske uglaševalce za strune za električno kitaro, bas kitaro, klasično kitaro ali akustično kitaro. Stopite v svet glasbe z odličnimi kitarskimi strunami.

V NAŠI PONUDBI LAHKO NAJDETE TUDI STRUNE ZA KLASIČNO KITARO