Lesena blok flavta za začetnike

blok flavta za začetnikeBlok flavta je običajno prva izbira za začetnike, ki želijo spoznati pihala. Lesena blok flavta oz. kljunasta flavta sega daleč v zgodovino, uporabljala so jo že zgodnja ljudstva. V Evropi naj bi se pojavila v 11. stoletju in je zelo razširjena še danes. Blok flavto za začetnike po ugodni ceni dobite v trgovini Glasbena točka, kjer smo specialisti za prodajo inštrumentov tako učencem kot pravim profesionalcem. Cena blok flavte bo prijazna, prav tako pa vam bomo z nasveti pomagali pri nakupu. Začetnike bo razveselila tudi naša torba za blok flavto s prostorom za note. Kako igrati blok flavto z različnimi prijemi vas bodo naučili v glasbeni šoli, na nas pa se obrnite za nakup vse potrebne opreme.

blok flavta lesenaUčenje blok flavte

Lesena blok flavta ima zelo pomembno vlogo pri glasbeni vzgoji. Za mnoge je to prvi inštrument, s katerim se srečajo, nekateri že celo v vrtcu. Lesena blok flavta je enostavna za igranje, saj je hitro razumljiva. Nima veliko tonov, postavitev lukenj pa je takšna, da samo sledimo logičnemu zaporedju. Otroci in drugi začetniki bodo tako hitro osvojili prve melodije. Nakup blok flavte bo tako odlična investicija, naša cena pa bo vse še olepšala. Nakup in učenje blok flavte za začetnike je odlična popotnica tudi za igranje prečne flavte.

V naši trgovini lahko inštrumente (blok flavto, prečno flavto in druge) tudi sami preizkusite ali pa se odločite za hiter in enostaven nakup blok flavte prek spletne trgovine. Glasbena točka domuje v starem mestnem jedru na Ptuju.

V naši ponudbi so še:

  • godala (violine, viole, violončela, kontrabasi, strune in pribor ...),
  • kitare (klasične, akustične, električne ...),
  • trobila (trobente, rogovi, pozavne ...),
  • tolkala (bobni, gongi, činele ...),
  • klaviature (piano, digitalni klavirji, pedala, klavirski stoli ...),
  • pa tudi kabli, konektorji in studijska oprema.

Oglasite se v Glasbeni točki in si priskrbite vse za vašo ljubezen do glasbe.