Prečna flavta ali blok flavta? Cena odlična v vsakem primeru

Flavta je zelo priljubljeno glasbilo, ki ga imajo radi že otroci v vrtcu. Blok flavta, ki ji rečemo tudi kljunasta flavta, je odlična za začetnike, saj se je lahko hitro navadimo, kasneje pa pričnemo z učenjem prečne flavte. Cene za obe vrsti flavt so v trgovini Glasbena točka zelo ugodne. Tako kot cena v naši trgovini na Ptuju, pa se vam cenovno splača tudi nakup prek naše spletne strani. Za začetnike in profesionalce ponujamo veliko izbiro prečnih in blok flavt.

Blok flavta/kljunasta flavta, moje prvo glasbilo

prečna flavta cenaLesena blok flavta ima zelo pomembno vlogo pri glasbeni vzgoji. Za mnoge je to prvi inštrument, s katerim se srečajo, nekateri že celo v vrtcu. Blok flavta je enostavna za igranje, saj nima veliko tonov, postavitev lukenj pa je takšna, da je treba samo slediti logičnemu zaporedju. Otroci in drugi začetniki bodo tako hitro osvojili prve melodije. Nakup kljunaste flavte bo odlična investicija, naša cena pa bo vse še olepšala. Za začetnike v svetu glasbe, ki bi radi igrali pihala, je torej blok flavta izvrstno prvo glasbilo, saj ga dobite po nizki ceni, a omogoča hitro učenje.

Izvrstna prečna flavta

prečna flavta ceneKo osvojimo blok flavto, veliko otrok presedla na igranje bolj sofisticirane prečne flavte. Ta ima 12 zaklopk, ki jih je že težje obvladati, a z redno vajo tudi to ne bo pretežka naloga. Za prečno flavto je cena seveda nekoliko višja, a seveda sorazmerna s kvaliteto in kompleksnostjo. Ene najboljših flavt so prečne flavte Yamaha, ki slovijo po svoji visoki kvaliteti. Glasbena točka ponuja številne Yamaha prečne flavte serije YFL. Z njimi bodo zadovoljni tudi zelo izkušeni glasbeniki, ki niso zadovoljni le z najnižjo ceno. Ugodna cena pa je zagotovljena pri nakupu kovčkov in torb za flavte, s katerimi bo prenašanje enostavno. Pridite po vso glasbeno opremo v Glasbeno točko.

VEČ O CENAH PREČNIH FLAVT V TRGOVINI GLASBENA TOČKA