Varna naložba denarja v zlato in srebro

Ko se odločamo, kam naložiti denar, je bistven podatek ta, kako varna je naložba denarja v določeno podjetje, posel ali surovino. V zadnjih desetletjih je gospodarska in finančna kriza dosegla globalne razsežnosti, zato pravzaprav ni nobenega zagotovila več - razen plemenitih kovin, kot so zlato, srebro, platina in paladij. Takšna varna naložba denarja je odlična popotnica za prihodnost in ni podvržena različnim negativnim dejavnikom, kot to velja za klasična življenjska zavarovanja, naložbe v gotovini, depozitih ali obveznicah. Nakup zlata in srebra vam zagotavlja stabilno prihodnost in zanesljiv dobiček. Ne verjamete? Preberite spodnje vrstice in se prepričajte sami.

Kam naložiti denar, da bo naložba denarja varna?

Kam naložiti denarV podjetju Elementum smo za naše stranke uvedli dva nova varčevalna produkta, ki smo ju poimenovali Aurora varčevanje in Agenda varčevanje. V obeh primerih gre za varno naložbo denarja v zlate palice oziroma srebrnike, ki zagotavljata dobre donose. Vsak posamezen 'paket' se popolnoma prilagodi uporabniku, saj lahko varčujete z zneski po želji in v želenih intervalih. Kadarkoli lahko prekinete sodelovanje, odprodate zlato ali srebro ali pa svojo lastnino prevzamete. Varna naložba denarja ohranja svojo vrednost in ni podvržena inflaciji, obenem pa ste oproščeni plačila DDV-ja in davka na dobiček. Zakaj bi vlagali v delnice, bančne račune ali življenjska zavarovanja, če lahko svoje prihranke oplemenitite z nakupom zlata in srebra.

Kako do zlata in srebra s pomočjo podjetja Elementum

Če vas zanima varna naložba denarja, potem se obrnite na podjetje Elementum. Pri nas imamo na voljo osebne premoženjske svetovalce, ki vam bodo strokovno svetovali in vam pojasnili, kam naložiti denar, da bo investicija zanesljiva. Seznam svetovalcev je na voljo tudi na spletni strani. Nato se boste odločili za ustrezno naložbeno strategijo, tako da bo vaša naložba denarja varna, in v skladu s svojimi željami in zmožnostmi investirali v nakup. Lahko začnete že s 25 €, nato pa svojo investicijo postopoma povišujete - kolikor vam pač omogočajo vaši prihodki.

Elementum | Varna naložba denarja, kam naložiti denar, življenjska zavarovanja - povezave do naše spletne strani: