Elektro viličarji so učinkoviti in okolju prijazni

Tako kot vsi viličarji v naši ponudbi so tudi elektro viličarji kvalitetni, visoko zmogljivi in seveda ob rednih servisih zagotavljajo najvišjo možno varnost pri delu. Največja prednost je, da so elektro viličarji v primerjavi z drugimi je predvsem v tem, da so prijaznejši do okolja, saj ne odvajajo škodljivih izpustov in so neverjetno tihi.
V podjetju Dobit tako najdete zanesljive elektro viličarje, ki so tudi ob večjih obremenitvah zelo funkcionalni. Pogonski akumulatorji omogoča nemoteno delovanje celotno 8-urno izmeno. Poleg električnega pogona, pa je lahko pogon viličarja izveden tudi z motorjem na notranje izgorevanje.
Elektro viličarji Doosan, med njimi sta tudi električni hodni in čelni viličar, so preprosti za uporabo in odlični za vzdrževanje.

Servis električnih hodnih viličarjevNizkodvižni in visokodvižni električni hodni viličar

Visokodvižni električni hodni viličar omogoča dvig, spust in prevoz palet in drugega tovora do določene višine, nizkodvižni električni hodni viličar pa omogoča dvig in prevoz iz točke A do točke B brez dvigovanja. Nosilnosti visokodvižnih električnih hodnih viličarjev so od 1 do 1,6 tone, nizkodvižnih pa od 1,4 do 2 ton. Za oba pa je značilno enostavno upravljanje.

Elektro bočni in čelni viličar

Viličarji se ločijo tudi glede na to kje je postavljen dvižni sistem, tako lahko ločimo bočne in čelne elektro viličarje. bočni viličar ima vgrajen dvižni mehanizem na svojem boku - nakladalne vilice so obrnjene pravokotno na smer vožnje, breme pa je vzporedno ob viličarju, medtem ko ima elektro čelni viličar breme naloženo spredaj. Če niste povsem prepričani ali je za vas bolj primeren bočni ali elektro čelni viličar vam bomo na našem podjetju z veseljem svetovali.

Servis elektro viličarjev

V podjetju Dobit d.o.o. najdete pestro ponudbo dizelskih, plinski in elektro viličarjev, ki boso s svojo visoko zmogljivostjo in funkcionalnostjo kos vsakemu opravilu v vašemu podjetju. Prav tako pa vam nudimo servisno storitev za vse dizelske, plinske in elektro viličarje ter imamo na zalogi vedno rezervne kose, kar nam omogoča hitro in učinkovito popravilo.
Če kupujete nove eletro viličar, lepo vabljeni k ogledu naše strani ali na sedež našega podjetja, kjer vam bo vaša ekipa z veseljem pomagala in svetovala.