Prekucni kontejnerji za viličarjeKontejnerji - prekucni kontejnerji, dogradni ali samostojni viličarski kontejnerji

Kontejnerji (prekucni, dogradni ali samostojni viličarski kontejnerji), zajemalke, prijemala, plugi, podaljški in drugi pripomočki za transport vam omogočajo shranjevanje in transportiranje najrazličnejšega materiala. Sem spada tudi skladiščna oprema za skladiščenje sodov in drugih posod s tekočinami in sredstvi, ki se uporabljajo v industriji.
Dobit d.o.o. je zanesljiv partner za dobavo transportnih in dvižnih naprav, kamor spadajo tako viličarji (dizelski, plinski ali električni ter ročni, čelni ali bočni 4-potni) kot dvižni vozički, dvigala, dvižne mize, hidravlične dvigalke, cilindri in vitli. Na voljo pa so še mnoge druge dvižne naprave in pripomočki za potrebe industrije, trgovin, skladišč ali strojegradnje. Del našega bogatega prodajnega programa so tudi industrijski sesalci in drugi čistilni stroji za pometanje in pomivanje tal.
Svojim strankam ponujamo kakovostne in svetovno priznane blagovne znamke, ki zagotavljajo visoko kakovost in izpolnjujejo pričakovanja še tako zahtevnih naročnikov. Nudimo pa tudi servis in popravilo delovnih strojev.

Prekucni kontejnerji še posebej namenjeni sortiranju in delu z odpadki

Namen prekucnih zabojnikov je enostavno in varno praznjenje zbranih odpadkov. Prekucni kontejnerji so izdelani kot priključek za viličar in se enostavno praznijo s potegom ročice kar z viličarja. Uporabljajo se predvsem za zbiranje industrijskih odpadkov, lahko pa tudi za zbiranje drugih vrst odpadkov. Prekucni kontejnerji (prekucniki) zagotovo sodijo med najkoristnejše naprave za sortiranje odpadkov in prevažanje materialov v industriji. Robustna oblika, ojačana konstrukcija in praškasto lakiranje zagotavljajo kar največjo varnost in dolgo življenjsko dobo. Prednapeta vzmetna plošča omogoča samodejno praznjenje zabojnika. Seveda pa je mogoče zabojnik nagniti tudi ročno.

Servis, vzdrževanje in popravilo delovnih strojev

Redno vzdrževanje in popravilo delovnih strojev je ključnega pomena za nemoteno in kakovostno, zlasti pa za varno delovanje stroja. Z rednim servisom se življenjska doba stroja bistveno podaljša, stroški za popravilo delovnih strojev pa so znatno nižji.
V podjetju Dobit d.o.o. nudimo tako redne servise za viličarje različnih blagovnih znamk (Doosan, Daewoo) kot tudi servis in popravilo ostalih delovnih strojev, na primer servis pometalnih strojev. Servis viličarja zajema tudi dobavo in menjavo gum ter rezanje profila viličarskih gum. Na voljo so rezervni deli za vse znamke viličarjev, ki poskrbijo, da je servis viličarjev kakovosten in profesionalen, predvsem pa hiter. Prav tako za vas opravimo kakovosten servis ročnih viličarjev.

Obiščite nas in preverite našo ponudbo. Vabljeni.

Dobit d.o.o. | Kakovostno, hitro in ugodno popravilo delovnih strojev