Pokončni sesalniki imajo omejen obseg rabe, v industriji najprimernejši mokro suhi sesalec

Pokončni sesalniki imajo zagotovo številne odlike, vendar to na žalost ne pomeni, da so uporabni v prav vseh situacijah. Izbira sesalca mora biti tako vedno premišljena, prilagojena vašim dejanskim potrebam ... V primeru da niste povsem prepričani, katera vrsta sesalca bi bila v vaši konkretni situaciji najprimernejša, je priporočljivo, da za nasvet poprosite ponudnike različnih vrst sesalnikov.

INDUSTRIJSKO SESANJE S POKONČNIMI SESALNIKI

Industrijski pokončni sesalecPokončni sesalniki vse bolj priljubljeni, a njihova zmogljivost omejena

Razmišljate o tem, kateri pokončni sesalnik izbrati? Še pred tem si morate zastaviti vprašanje o tem, ali bo pokončni sesalnik zares zadostil vsem vašim potrebam. Pokončni industrijski sesalniki imajo sicer mnoge prednosti, na primer boljši nadzor nad napravo in odprava nevarnosti za poškodbo tal, ki je pogosta pri uporabi sesalnikov, ki jih vlečemo za seboj. Tako se vse več ljudi odloča za pokončni sesalnik, ki je zelo dobra izbira v primeru, da bo vaš novi sesalnik namenjen predvsem gospodinjski rabi. Kadar pa so v igri trdovratnejše nečistoče, vezane na delovna okolja, v katerih je umazanija neizogiben stranski pojav, pokončni sesalnik ne bo najboljša izbira. Namesto vprašanja o tem, kateri pokončni sesalnik izbrati, si je tako bolj smiselno zastaviti vprašanje, kateri industrijski sesalnik bo najprimernejša izbira ...

PREVERITE NAŠE SESALCE ZA PRAH

Zmogljiv mokro suhi sesalec praktično nepogrešljiv pri zahtevnejših čiščenjih

Profesionalni sesalci so vam dandanes na voljo v različnih izvedbah, njihova skupna značilnost pa je izjemna moč, prilagojena prav nadpovprečno zahtevnim razmeram, s katerimi se morajo spopadati. Še posebej primeren za ta namen je mokro suhi sesalec, ki ga je mogoče uporabiti pri najrazličnejših tipih umazanije. Mokro suhi sesalec uspešno posesa prah in trde delce nečistoč, tudi najbolj trdovratne, uporabite pa ga lahko tudi za industrijsko sesanje različnih vrst tekočin (voda, olja itd.). V podjetju Dobit vam ponujamo kakovostne industrijske sesalnike priznanih proizvajalcev Fiorentini in Mastervac po dostopni ceni - od različnih modelov klasičnih sesalcev do mokro suhih sesalcev, ki jih lahko kombinirate tudi z našimi vrhunskimi čistilnimi stroji za pometanje in pomivanje tal. Na voljo smo vam za vse dodatne informacije in za pomoč pri izbiri pravega sesalca za vaše potrebe. Z našo pomočjo bo vaš delovni prostor vseskozi brezhibno čist, saj so naprave, ki vam jih ponujamo, primerne za neprekinjeno delovanje.

NAŠA PONUDBA OBSEGA TUDI VILIČARJE