Dvižne naprave in hidravlična dvigalaRazlične dvižne naprave: hidravlična dvigala, dvižna miza ...

Dvižne naprave vseh vrst so pri transportu in premikanju različnih stvari ali pa pri popravljanju večjih strojev nujno potrebne, saj lahko le z njimi varno dvignemo težja bremena. Hidravlične dvigalke za avto ali pa na primer električne dvižne mize so primer naprav, ki bistveno olajšajo delo mnogim ljudem in so varne ter hkrati učinkovite. Hidravlična dvigala, dvižne mize in druge dvižne naprave so vam na voljo tudi v podjetju Dobit, d.o.o., kjer smo se povezali z najboljšimi svetovnimi proizvajalci dvižne tehnike, tako da lahko svojim strankam ponudimo najboljše, kar je na voljo na tržišču.


Hidravlična dvigala spadajo med najbolj priljubljene dvižne naprave

Električne dvižne mize, verižna dvigala, kontejnerji, balanserji, vitli, žerjavi, viličarji in še marsikaj vam je na voljo v naši prodajalni, tudi hidravlična dvigala oziroma dvigalke, s katerimi lahko dvigate tudi zelo težka bremena in so na voljo v številnih različicah. Dvižna miza prav tako spada med takšne dvižne naprave, brez katerih nobeno skladišče ali logistični center ne more funkcionirati (na primer električne dvižne mize), če morate dvigniti svoje vozilo, pa so najprimernejše hidravlične dvigalke za avto. Celoten nabor raznovrstnih izdelkov za dviganje, transport, shranjevanje in celo čiščenje (stroji za pometanje, strojni čistilci, industrijski sesalec) so vam na voljo v podjetju Dobit, d.o.o.


Dvižna miza - dvižne naprave za vsako skladišče ali delavnico

Poleg hidravličnega dvigala je za dviganje težjih tovorov kot nalašč hidravlična škarjasta dvižna miza, saj z njo lahko tudi zelo težke tovore preprosto dvignete na zaželeno višino. Lahko so fiksne ali premične. Na voljo vam je v različici z dviganjem s pomočjo ročne hidravlične črpalke ali pa prek elektrohidravličnega agregata. Elektromehanske škarjaste mize oziroma dvižne naprave na dvižno vreteno so primerne za dvigovanje manjših tovorov do 250 kilogramov. Dvignete jih lahko od 150 do 810 mm. Med vsemi različicami si izberite tisto, ki najbolj ustreza vašim potrebam, in se oglasite pri nas. Če se še niste povsem odločili, pa vam lahko pri tem pomagamo s strokovnimi nasveti.

Dobit, d.o.o. | Dvižne naprave: hidravlična dvigala, dvižna miza