Plinski viličarji predstavljajo odlično rešitev za zaprte prostore

Plinski viličarji so poseben model viličarja z motorjem z notranjim izgorevanjem, ki za delovanje pogosto uporabljajo kombinirani pogon bencina in plina. Viličar lahko obratuje z bencinom kot pogonskim sredstvom ali pa s plinom, kar omogoča posebna izvedba elektronskega uplinjača. Prednosti viličarja na plinski pogon so mnogo čistejši izpušni plini, tako da so plinski viličarji povsem primerni tudi za obratovanje v zaprtih prostorih.


Plinski viličarji Doosan so izdelani po najnovejših evropskih standardih in so tako primerni za vse vrste opravil v gradbeništvu, industriji ali trgovini. Prav tako so plinski viličarji enostavni za upravljanje in prijazni za vzdrževanje.


Glede na vrsto pogona poznamo tudi viličarje na električni pogon (elektro viličarji), na akumulatorski pogon, viličarje z motorji z notranjim izgorevanjem (bencinski in dizelski viličarji) ter avtomatične viličarje, tako imenovane robote. Najmanjši viličarji pa za delovanje uporabljajo kar svojo fizično silo. Vsi našteti so vključeni v naš bogat prodajni program viličarjev.

Prodajni program plinskih viličarjevDobit d.o.o. - bogat prodajni program viličarjev

Viličar je ena izmed pomembnejših investicij vsakega podjetja, ki potrebuje učinkovito metodo skladiščenja in premikanja izdelkov. Naš prodajni program viličarjev je pester, v njem pa se nahajajo:

  • dizelski, električni in plinski viličarji;
  • 4-potni in bočni viličar;
  • visokodvižni in nizkodvižni električni hodni viličar;
  • ročni škarjasti viličar;
  • ročni paletni viličar;
  • ročni visokodvižni viličar in
  • dodatna oprema za viličarje za vse vrste opravil: prijemala, obračala, prekucniki, traverze in še in še.

Prodajni program viličarjev dopolnjujeta še zanesljivi servis, tudi ročnih viličarjev, in razpoložljiva zaloga rezervnih delov. Redni servis izvajamo za viličarje Doosan, Daewoo in tudi za druge znamke viličarjev in delovnih strojev. Ponudba obenem zajema dobavo in menjavo gum ter rezanje profila viličarskih gum. Hkrati pa imamo na sedežu podjetja na voljo stiskalnico za montažo gum super elastik.

Visokodvižni in nizkodvižni električni hodni viličar

Medtem ko visokodvižni električni hodni viličar omogoča dvig, spust in prevoz palet in drugih tovorov tudi za višine do 4500 milimetrov, pa nizkodvižni električni hodni viličar omogoča zgolj dvig in prevoz palet in drugih tovorov iz določenega prostora na odlagalno mesto. Nosilnosti visokodvižnih viličarjev so od 1 do 1,6 tone, nizkodvižnih pa od 1,4 do 2 ton. Enostavno zvezno upravljanje je značilno tako za visokodvižni kot za nizkodvižni električni hodni viličar, pri obeh je na voljo tudi izvedba z integriranim polnilcem. Pri večjih kapacitetah baterije je polnilec zunanji.

Prodajni program viličarjev si lahko ogledate na naši spletni strani. Obiščite nas in se prepričajte o prednostih, ki jih prinašajo naši plinski viličarji.
Vabljeni.

Dobit d.o.o. | Transportne in dvižne naprave po ugodni ceni