Verižna električna dvigalaVerižno dvigalo - nepogrešljiva transportna in dvižna tehnika

Verižno dvigalo sodi med nepogrešljive verižne dvižne naprave, saj je uporabno na številne načine in tudi v najtežjih pogojih dela. Preprosta zasnova omogoča enostavno uporabo in tako zagotavlja širok nabor aplikacij.
Dobit d.o.o. je zanesljivi partner za dobavo transportnih in dvižnih naprav, kamor poleg viličarjev spadajo tudi dvižni vozički, dvigala (verižno, škarjasto dvigalo), dvižne mize, dvigalke, vitli in še mnoge druge dvižne naprave in pripomočki za dviganje bremen za potrebe industrije, trgovin, skladišč, strojegradnje in drugih obratov.
Med pripomočki za vertikalno dvigovanje bremen so vam na voljo ročna ali električna verižna dvigala najrazličnejših dvižnih višin. Po potrebi lahko obesite verižno dvigalo na obesno mesto preko kavlja ali pa na i profil preko vozička-mačka, v kolikor želite z dvigalom pokrivati širše dvižno polje. Vozički-mački so lahko potisni, s pogonom na ročno verigo ali električni z eno ali dvema hitrostima. Pri montažah si lahko pomagate tudi z ročičnimi verižnimi dvigali za občasna dvigovanja, vlečenje ali napenjanje.

Električna dvigala - verižne dvižne naprave za težja bremena

Ročno verižno dvigalo (vitel) je namenjeno za prevozna in instalacijska dela, pri katerih je treba uporabiti veliko statične moči. Ne sme pa se ga uporabljati kot stalni vlačilec ali vitel za dvigovanje bremena. Električna verižna dvigala z jekleno vrvjo so namenjena dvigovanju uteži s težo do 530 kilogramov ali skoraj do 1 tone. Električno verižno dvigalo vključuje daljinski upravljalnik na kablu, stikalo GOR/DOL in zasilno stikalo. Omogoča samodejni izklop, kljuko za tovor, obračalni kolut in termo zaščito za motor.
Pri nas vam je na voljo električno verižno dvigalo s kavljem za obešanje bremena v robustni in zanesljivi izvedbi. Vgrajena končna obratovalna stikala za najvišji in najnižji položaj kavlja podaljšujejo življenjsko dobo drsne sklopke, motorja in ohišja.

Škarjasto dvigalo pogosto najdemo v vulkanizerskih in avtomehaničnih delavnicah

Električna škarjasta dvigala oz. dvižne mize najpogosteje najdemo v vulkanizerskih in avtomehaničnih delavnicah. Hidravlična škarjasta dvižna miza vam omogoča lažje delo, saj lahko tovor dvignete na želeno višino ali tovor prestavite z enega višinskega nivoja na drugega. Dvižne mize so lahko fiksno nameščene ali premične, dvig pa lahko poteka preko ročne hidravlične črpalke ali preko elektrohidravličnega agregata.
Na voljo je tudi elektromehansko škarjasto dvigalo (miza) na dvižno vreteno za male nosilnosti od 25 do 250 kilogramov in za dvižne višine od 150 do 810 milimetrov. Elektromehansko škarjasto dvigalo podobno kot druga električna dvigala odlikuje enostaven priklop na napetost 230V/50Hz.

Vabljeni k ogledu naše spletne strani.

Dobit d.o.o. | Viličarji, transportna in dvižna tehnika, industrijski sesalci in kontejnerji