Žerjavi omogočijo, da je dvig bremena nadvse enostaven

Žerjavi v nasprotju s prepričanjem mnogih ne nastopajo samo na gradbiščih. Žerjave se namreč uporablja tudi v povsem drugačne namene. Žerjave lahko uporabljamo pri razkladanju v lukah, lahko pa dvigala žerjave uporabljamo tudi v proizvodnji oziroma v skladišču. Posebna varianta dvigal žerjavov so konzolni žerjavi. Naše podjetje vam poleg dvigal žerjavov nudi tudi druge dvižne naprave, kot so plinski viličarji, transportni vozički za težke tovore in razni rezervni deli, kot so denimo kolesa za transportne vozičke. Če potrebujete karkoli, kar je povezano z dvigovanjem, imamo skoraj zagotovo v naši ponudbi.


Konzolni in dvigala žerjaviŽerjavi omogočijo hitro in varno prenašanje bremen

Žerjavi so vsestransko uporabni. Konzolne žerjave tako učinkovito uporabljajo v proizvodnji, kjer morajo pogosto prestavljati oziroma premikati težka bremena. Konzolni žerjavi so zanimivi za podjetja, ki se pogosto ukvarjajo z nakladanjem težkih predmetov. Ta tip dvigala žerjava je lahko prostostoječ. Takšen konzolni žerjav postavimo na za to pripravljen temelj ali pa kar v estrih. Obstajajo tudi stenske izvedbe, ki so običajno montirane na stenah ali stebrih skladiščne hale. Premikamo jih lahko ročno ali pa električno, če je potrebno zagotoviti kar čim manjši napor ob delu z napravo. Žerjave lahko kombiniramo tudi z drugimi pomožnimi napravami, kot so transportni vozički za težke tovore. Pri tovrstnih vozičkih so najbolj občutljiva kolesa, zato imamo pri nas na zalogi vedno rezervna kolesa za transportne vozičke.


Dvigala žerjavi postajajo vse bolj priljubljena

Konzolni žerjavi so vse bolj priljubljeni, saj se v enaindvajsetem stoletju avtomatizacija vse bolj širi. Stroji prevzemajo zelo veliko dela, ki so ga včasih opravljali ročno. Toda ne le to. Opravila, ki so jih ljudje včasih opravljali z več manjšimi enostavnejšimi stroji, zdaj prevzemajo sofisticirane in pogosto velike naprave, ki delo še bolj olajšajo, saj je skoraj v celoti avtomatizirano. Naloga človeka je le še v tem, da upravlja stroje in robote.

dobit.si | Žerjavi za čisto dvigovanje