Servis in prodaja pometalnih strojevPometalni stroj za enostavno čiščenje velikih površin


Pometalni stroj je najboljši pripomoček za suho čiščenje različnih vrst tal, saj vam omogoča, da velike površine hitro pomedete brez velikega truda. Pri nas so vam na voljo tudi viličarski pometalni stroji in servis pometalnih strojev, s katerim si boste zagotovili kakovostno delovanje in dolgoletno čiščenje tal. Ker so industrijski pometalni stroji bistveno bolj obremenjeni kot običajno orodje ali stroji za domačo uporabo, potrebujejo tudi rednejšo oskrbo oziroma popravilo in servis pometalnih strojev. Tega vam za različne vrste strojev (klasični, viličarski pometalni stroji) nudimo v podjetju Dobit, d.o.o., kjer vam je na voljo tudi servis drugih delovnih strojev.

Servis pometalnih strojev

Ker je industrijski stroj za pometanje oziroma pometalni stroj namenjen čiščenju oziroma pometanju velikih površin in ker je namenjen dolgotrajni vsakodnevni uporabi, so vsi njegovi sestavni deli bistveno bolj vzdržljivi, kot to velja za manj obremenjeni pometalni stroj. Poleg tega imajo viličarski pometalni stroji tudi možnost, da avtomatsko dvignejo posodo oziroma kontejner za pobrane smeti. Tako lahko vso umazanijo kar z viličarskim pometalnim strojem odpeljete do zabojnika za smeti, ga dvignete in izpraznite. Kljub boljši kakovosti tudi takšen pometalni stroj potrebuje redno vzdrževanje. Servis pometalnih strojev je zato nujen del vzdrževanja. V kakšnih intervalih je to potrebno za določen industrijski pometalni stroj, je določeno s strani proizvajalca, bistveno pa je, da ga redno vzdržujete.


Pometalni stroj olajša delo

Si predstavljate, da bi morali svojo delavnico, velik razstavni prostor ali trgovino pometati ročno ali pa sesati z običajnim gospodinjskim sesalnikom? Samo pomislite, kolio časa in energije bi porabili po nepotrebnem. Pometalni stroj to opravi kakovostno in hitro, hkrati pa vam viličarski pometalni stroji omogočajo tudi enostavno praznjenje. Industrijski stroj za pometanje je zasnovan tako, da natančno očisti površino tal tudi v kotih, ne dvigajo prahu in očistijo tako večje kot manjše delce. Edino, kar morate storiti vi, je, da ga občasno pripeljete na servis pometalnih strojev. Obenem vam nudimo tudi servis viličarja in izdelke za transport in dviganje tovora, različne dvižne naprave.

Dobit, d.o.o. | Viličarski pometalni stroji in servis zanje