Industrijsko sesanje še nikoli tako na dosegu roke

Industrijski sesalci za prahIndustrijsko sesanje prahu s sodobnimi in visoko učinkovitimi sesalniki, ki omogočajo uprabo tako za morko kot suho sesanje, še nikoli ni bilo tako preprosto in zanesljivo. Veliki profesionalni industrijski sesalci za prah so idealna rešitev za industrijsko sesanje velikih površin. Dovolj so močni, da s tal posesajo tudi najtežje delce. Industrijski sesalci za prah so dovolj robustni, da utrpijo morebitne udarce in poškodbe, ki bi utegnile nastati pri redni uporabi, ne da bi bilo zato ogroženo nemoteno delovanje in učinkovitost. Posesati zmorejo tako suhe kot mokre odpadke, vključno z vodo, olji, viskoznimi tekočinami in blatom. Sesalci za industrijsko sesanje se tudi praznijo zelo enostavno, kar jih dela še dodatno varne in preproste za uporabo, tudi ko gre za praznjenje najtežjega posesanega odpada, ne da bi se zato uporabnik kakor koli ogrožal.

Industrijsko suho in mokro sesanje - zmagovalna kombinacija zdaj v enem

Hitreje počistite in varneje odstranjujte posesan odpad z najsodobnejšimi modeli profesionalnih industrijskih sesalcev za prah, ki razen suhega omogočajo tudi možnost industrijskega mokrega sesanja. Ker se pri našem podjetju zelo zavedamo, kolikšnega pomena so kakovostni in vzdržljivi čistilni stroji za vzdrževanje higienskega standarda pri dejavnostih najširšega spektra naših uporabnikov, se še posebej trudimo, da s premišljeno izbiro preverjenih in zanesljivih dobaviteljev sestavljamo našo ponudbo tako, da bi naše stranke s svojo investicijo dobile kar najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.


Industrijski sesalci za prah so koncipirani in sestavljeni tako, da se njihovo ohišje in sestavni deli pri redni uporabi kar najmanj kolikor je mogoče obrabljajo, s čimer se daljša njihova uporabnostna doba, nižajo pa morebitni stroški, nastali pri vzdrževanju. Profesionalne industrijske sesalce za prah iz naše ponudbe kljub njihovim konkurenčnim cenam odlikuje več možnih načinov uporabe, saj omogočajo tako suho kot industrijsko mokro sesanje.


Vsi, ki za svojo dejavnost ali osebne potrebe potrebujete kakovostne naprave za industrijsko sesanje, ste vabljeni, da pregledate našo ponudbo zanesljivih in kakovostnih izdelkov in nam pošljete povpraševanje ali vprašanje na elektronski naslov info@dobit.si ali nas kontaktirajte na telefonsko številko 02 235 04 40.