Vlečne naprave, ročni vitliVlečna naprava za različne tovore - električni in ročni vitel


Vitle ali vitli so vlečne naprave, s katerimi lahko dvigamo ali vlečemo različno težke tovore. Lahko se namestijo na tla ali na steno, odvisno pač od vaših želja in predvsem potreb. V podjetju Dobit, d.o.o., je osnovni cilj to, da so naše stranke zadovoljne, o pa dosegamo z zanesljivostjo, kratkimi dobavnimi roki in kakovostnimi izdelki. Ponujamo tudi odlične plačilne pogoje, ki vam še olajšajo nakup. Smo specializiran prodajalec transportnih in dvižnih naprav (vlečna naprava), kot so vitle, ročni vitel z jekleno vrvjo, verižne vlečne naprave, dvižni vozički, dvižne mize, dvigalke, viličarji, ročni vitel, dvigala, žerjavi, kontejnerji, pri nas pa dobite tudi industrijske sesalce in druge čistilne stroje.


Ročni vitel

Različni pripomočki za potrebe industrije, transporta, skladiščenja in logistike so nujni, če hočemo konkurenčno in kakovostno poslovati na katerem koli od teh področij. Vlečna naprava, kot so vitle oziroma električni ali ročni vitel, je lahko pri tem v veliko pomoč, saj si z njim olajšamo vlečenje ali dviganje bremena. Ročne vitle v podjetju Dobit, d.o.o., dobite v treh izvedbah: pocinkani, aluminijasti ali nerjaveči. Takšna vlečna naprava, kot je na primer ročni vitel z jekleno vrvjo, vam omogoča vlečenje v različnih smereh, odvisno od tega, kam je nameščen. Pri izdelkih je poleg funkcionalnosti najpomembnejša varnost . Zato smo se odločili samo za izdelke priznanih vrhunskih proizvajalcev, ki vam to varnost lahko zagotovijo.


Električne vitle - vlečne naprave za še enostavnejše dviganje in vlečenje

Ročni vitel se upravlja ročno, na voljo pa imamo tudi električne vitle, ki se upravljajo preko daljinskega upravljalnika ali stikalne omarice. Z Njimi je dvigovanje in vlečenje bremen še enostavnejše. Nosilnost tovrstnih vitlov, ki so na voljo pri nas, je do 1500 kg. Takšna vlečna naparava ima samozaporo, zato breme ostane v nastavljeni višini in ni nevarnosti, da bo nenadoma padlo na tla. Je pa seveda potrebno redno pregledovanje in servisiranje takšnih naprav, da ostanejo varne in funkcionalne.

Dobit, d.o.o. | Vlečna naprava: električne in ročne vitle