Cenovno ugodni zobni implantati so čedalje bolj priljubljeni


Zobni implantati postajajo vse pogostejša izbira za nadomeščanje zob. Cene zobnih implantatov so dostopne, zato se čedalje več pacientov odloči, da bodo z njimi nadomestili eden ali več manjkajočih zob. Če se odločate kam po zobni implantat, vam jamčimo, da boste pri nas deležni strokovne oskrbe s strani naših zdravnikov, ki se stalno izobražujejo in spremljajo svetovne trende v dentalni medicini. Pri svojem delu uporabljajo napredne aparature in visoko kvalitetne materiale, ki dajejo zavidljive rezultate. Na prvem pregledu vam bodo s pomočjo diagnostične slike ali digitalnega ortopana ter temeljitega pregleda, podali točno diagnozo. Predstavili vam bodo možne načine zdravljenja z upoštevanjem vaših želja in pričakovanj. Naj bo odločitev kam po zobne implantate enostavna.

Zobni implantati

CENE ZOBNIH VSADKOV


Nudimo vam kvalitetne zobne implantate ali mostičke

Kaj je zobni implantat? Je vijak valjaste oblike, narejen iz titana, ki je biokompatibilen material. Vsadek se vstavi v kost, ki jo kirurg predhodno pripravi s posebnim orodjem. Najprej se prereže dlesen, nato se pripravi kostno ležišče v katero se privije vsadek. Naslednji in zadnji korak je šivanje dlesni, da se rana zapre. Po postopku je potrebno počakati nekaj časa, da se vsadek zaraste s kostjo. Ponavadi ta faza traja 3 - 6 mesecev, odvisno od stanja pacientovih kosti in od zahtevnosti samega izvedenega postopka. V tem času lahko izdelamo začasno krono ali protezo. Ko je implantat zaraščen, se izdela stalna krona oziroma proteza.

Naši strokovnjaki vam podajo vse informacije zobnih implantatih in drugih storitvah

Zobni implantat ali mostiček nadomešča dva ali več zob. Pri vgradnji klasičnega mostička je potrebno sosednja zoba katera bosta nosila mostiček brusiti kar pa v primeru, da sta zdrava ni zaželjeno. Pri vgradnji implantatov brušenje sosednjih zob ni potrebno saj mostiček nosi kost, v katero je vsadek vgrajen. Če je mostiček fiksiran z implantati je tudi udobnejši za nošenje zaradi manjše količine materiala. Je enostavnejši za čiščenje in ima lepši estetski izgled.

Cena zobnih implantatov