Zobni vsadki so narejeni iz titana, ki je biokompatibilen material


Zobni vsadki so vijaki valjaste oblike, ki so narejeni iz titana. Titan je material, ki je prijazen našemu tkivu zato je najprimernejši za uporabo v dentalni medicini. Nudimo vam visoko kvalitetne implanatate po ugodnih cenah. Vsadki lahko nadomestijo en ali več manjkajočih zob. Že dva implantata sta dovolj, da je mostiček trdno zasidran in nudi naraven izgled. S cenovno ugodnimi implantati lahko nadomestimo celo vse manjkajoče zobe. Običajno povzroča spodnja totalna proteza uporabnikom kar velike preglavice zaradi nestabilnosti. Cenovno ugodni implantati so zato idealna rešitev za pritrditev proteze saj služijo kot sidrišče in s tem nudijo stabilnost, boljšo funkcijo in lep izgled. Uporaba visoko kvalitetnih cenovno ugodnih vsadkov je čedalje pogostejša saj je njihova največja prednost v tem, da za njihovo namestitev ni potrebno brusiti sosednjih zob, sploh v primeru ko so zdravi.

IZVEDITE VEČ O ZOBNIH IMPLANTATIH

Zobni vsadek postopek


Zdravljenje z zobnimi vsadki je postalo dostopno

Ob prvem obisku vam na podlagi diagnostične slike CB CT ali digitalnega ortopana ter temeljitega specialističnega pregleda postavimo pravilno diagnozo. Predstavimo vam možnosti zdravljenja z zobnimi vsadki, pri čemer upoštevamo vaše želje. Pri postopku implatacije se v kost vstavi vsadek oziroma vijak, na katerega se namesti krona. Cel implantacijski postopek zobnih vsadkov poteka v lokalni anesteziji. Kirurg prereže dlesen in pripravi kost za vsadek. Ko je vsadek vstavljen, se dlesen zapre s kirurškimi šivi. Ko se vsadek zaraste s kostjo, kar traja 3 - 6 mesecev, nadaljujemo z izdelavo posamične krone oziroma delne ali totalne proteze.

VEČ O POSTOPKU VSTAVITVE IMPLANTANTOV

Naše izkušnje z zobnimi vsadki nam omogočajo strokovno izvedbo postopkov

Izkušnje z zobnimi vsadki pričajo o tem, da so naši kvalitetni implantati estetsko dovršeni, stabilni in trajni. Na podlagi naših dolgoletnih izkušenj vam izdelamo implantate, ki imajo zelo naraven videz in so prijetni za nošenje. V današnjem času je cena zobnih vsadkov zelo dostopna zato si lahko povrnete samozavest in lep nasmeh.

Zobni vsadki zdravljenje