Ortodont v Ljubljani: cenik zobnih fiksnih aparatov pri zasebnem ortodontu


Ortodont v Ljubljani, ki za svoje storitve ponuja ugoden cenik, vas pričakuje v Dentalni Akademiji. Smo center za celostno zobozdravstvo v Ljubljani in pod eno streho vam strokovnjaki različnih stomatoloških specialnosti ponujamo interdisciplinaren pristop k reševanju težav z vašimi zobmi. Naše poslanstvo je pacientom ponuditi vrhunske storitve na področju zobozdravstva in ortodontije. Smo pacientu prijazna in dostopna ordinacija, naši pacienti pa se k nam vedno znova radi vračajo. Tudi zaradi ugodnega cenika, predvsem pa zato, ker smo pri svojem delu natančni, zanesljivi in strokovni, z uporabo najsodobnejših aparatur in materialov pa uspešno sledimo svetovnim trendom sodobnega zobozdravstva. Če iščete dobrega zasebnega ortodonta v Ljubljani, ki vam ponuja ugodno storitev izdelave zobnega aparata ali fiksni aparat, potem se vam ni več potrebno spraševati, kam k ortodontu. Pridite v Dentalno Akademijo - povrnili vam bomo samozavesten nasmeh.

CENIK ORTODONTA V LJUBLJANI


Zasebni ortodont v Ljubljani: zelo ugoden cenik zobnih aparatov

Če razmišljate o tem, da bi si nadeli zobni aparat, potem razmislite o tem, da obiščete našega zasebnega ortodonta v Ljubljani. Center Dentalna Akademija iz Ljubljane vam ponuja ugoden cenik zobnih aparatov, med katerimi je tudi fiksni aparat, ki vam ga ortodont namesti po natančnem pregledu in izdelavi načrta zdravljenja. Ortodontija je veja zobozdravstva, ki ureja položaj zob v čeljusti, medčeljustne odnose in s tem razvoj obraza s sodobnimi metodami. Zasebni ortodont zdravljenje v Ljubljani izvaja z različnimi ortodontskimi oziroma zobnimi aparati (fiksni aparat, nevidni zobni aparat itd.). Idealno postavitev zob zagotovi z natančno izdelanimi nosilci, med katere vpne žični lok, ki s silo deluje na zobe in jih premika v njihov optimalen položaj. Cenik zasebnega ortodonta v Dentalni Akademiji v Ljubljani je zelo ugoden. Kontaktirajte nas ali pa se preko spletnega obrazca naročite na prvi pregled.

Ortodont Ljubljana


Zobni aparati po ugodnem ceniku

Po natančnem pregledu bo naš zasebni ortodont predlagal zdravljenje. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj se odločiti za ortodontsko zdravljenje. Prvi razlog je estetika. S pravilno postavitvijo zob in medčeljustnih odnosov dosežemo estetski izgled, ki zelo vpliva na našo lastno samopodobo. Da zagotovimo ravnovesje celotnemu žvečnemu sistemu, morajo biti zobje v pravilnem odnosu. Žvečenje hrane ob nepravilno postavljenih zobeh je težje, obraba zob pa bistveno večja. Zato je še eden od razlogov za zobni aparat prav obstojnost. Pravilna postavitev zob lahko vpliva tudi na naš govor oziroma izgovorjavo. Med najbolj pomembnimi razlogi za fiksni ali drugi zobni aparat je higiena. Čiščenje in nitkanje zob je ob pravilni postavitvi zob lažje in bolj učinkovito. Ko uvrstimo zobe na pravilen položaj in se čeljusti med seboj poravnata, jim omogočamo, da opravljajo svojo funkcijo pri najmanjši obrabi in lastni zobje bodo še dolgo ostali v naših ustih. Tako jim lahko ponudite odlično zaščito pred zgodnjimi protetičnimi oskrbami. Fiksni zobni aparat ali nevidni aparat lahko pri našem zasebnem ortodontu v Ljubljani.

Kam k ortodontu


Kam k ortodontu po zobni aparat? V Ljubljano!

Zobni aparati že dolgo niso le železo v ustih, saj so novi zobni aparati estetski in skoraj nevidni. Pri izbiri zobnega aparata pa je pomembno predvsem to, da omogoča pravilno premikanje vaših zob v idealen položaj. Dober ortodont vam bo svetoval najboljšo rešitev za vaše zobe in vam predlagal najbolj primeren zobni aparat. Pridite k našemu ortodontu v Ljubljano in si povrnite zdrav nasmeh.

CENA ZOBNEGA APARATA


Kaj vam ponujamo v Dentalni Akademiji v Ljubljani?

V Dentalni Akademiji v Ljubljani vam ponujamo fiksni aparat s kovinskimi ali prozornimi keramičnimi nosilci, nevidni zobni aparata ali lingualni aparat (fiksni zobni aparat, ki je bukalno nameščen). Ni se vam več potrebno spraševati, kam k ortodontu? Edina prava rešitev za vaše zobe je obisk zasebnega ortodonta v Ljubljani, ki za svoje storitve ponuja ugoden cenik.