Ortodont v Ljubljani - kvalitetne zobozdravstvene storitve v centru Slovenije


Ortodonti v sklopu Dentalne Akademije v Ljubljani na Viču nudijo kvalitetne zobozdravstvene storitve tako za odrasle kot za otroke. Gre za privatne ortodonte v Ljubljani, kjer pod eno streho strokovnjaki različnih stomatoloških specialnosti rešujemo težave vaših ust in zob. V sklopu ortodontov Ljubljana verjamemo, da je celostna zobozdravstvena oskrba edina prava pot, obenem pa je potrebna skrb za ustno zdravje ter zdravje celega telesa. Naše poslanstvo je zagotvaljanje kvalitetnih ortodontov za otroke in odrasle v Ljubljani ter smo pacientu prijazna in dostopna ordinacija, kamor se vsi z veseljem vračajo. Obiščite naš spletni cenik ortodontov Ljubljana in se pridružite našim zadovoljnim strankam.

ortodont Ljubljana cenik

PREBERITE O PREDNOSTIH ZOBNEGA APARATA


Ortodont Ljubljana - pet razlogov zakaj

Ortodontsko zdravljenje, ki ga izvajajo ortodonti v Ljubljani je veja zobozdravstva, ki s sodobnimi metodami ureja položaj zob v čeljustih. V kolikor razmišljate, zakaj bi vi ali vaši najmlajši sploh obiskali ortodonta v Ljubljani, vam navajamo pet razlogov. Prvi je estetika, saj s pravilno postavijo zob dosežemo lep izgled kar vpliva na samopodobo. Drugi razlog za obisk ortodonta Ljubljana Vič je obstojnost, saj moramo zagotoviti ravnovesje celotnemu živčnemu sistemu, obenem pa pravilna postavitev zob vpliva tudi na boljo izgovorjavo oz. govor, ki je tretji razlog. Zadnja dva razloga za obisk ortodonta v Ljubljani sta higiena, ki je predvsem pomembno za otroke in pa zaščita, saj naši ortodonti v Ljubljani uporabljajo najsodobnejše ortodontske tehnike zdravljenja nepravilnosti zob.

NUDIMO TUDI ZOBNI APARAT BELE ZVEZDICE


Ortodonti za otroke v Ljubljani imajo nalogo izobraževati najmlajše

Privatni ortodonti, ki delujejo v Ljubljani se zavedamo, da je izobraževanje najmlajših o ustni higieni in zdravih zobeh naše pomembno poslanstvo. V ordinaciji Ljubljana Vič delamo ortodonti z bogatimi izkušnjami na podlagi prakse, izobraževanj in izpopolnjevanj, zato smo prepričani, da smo idealna rešitev v kolikor iščete ortodonta za otroke v Ljubljani. V kolikor vas cene zobnega aparata ali ortodonta v Ljubljani, obiščite našo spletno stran.

Nudimo tudi čiščenje zobnega kamna: https://www.vsi.si/dentalna-akademija/ciscenje-zobnega-kamna

privatni ortodont Ljubljana