Puljenje zob ­- samoplačniško ali na napotnico?

Puljenje zob - samoplačniško ali na napotnico je pogosta dilema, ko potrebujemo storitev ekstrakcije zob. Kadar bolečine niso prehude, priporočamo, da si uredite napotnico, kar pomeni, da je poseg brezplačen, a so v tem primeru čakalne dobe relativno dolge. Kadar pa nas bolečine ovirajo pri normalnem življenju, ne moremo jesti, spati ali se nam pojavi celo vidna oteklina, priporočamo, da se odločite za samoplačniško puljenje zob. Pri tem boste v Dentalni akademiji pozitivno presenečeni tudi nad ugodno ceno puljenja zob.

puljenje zob cena

Puljenje zob - cena v Ljubljani in okolici

Puljenje zob - cene v Ljubljani in okolici se gibljejo od 40 pa vse tja do 90 evrov in več za zob, zato ni odveč, če se predhodno pozanimate. A puljenje zoba samoplačniško ni nujno postopek, ki vam izprazni žep. Cena puljenja zob v Dentalni akademiji je ugodna, a tudi nekoliko odvisna od količine dela, ki je potrebno v okviru samoplačniškega puljenja zob. Priporočamo, da se naročite na pregled, kjer bomo ocenili stanje ter vam ponudili najbolj optimalno rešitev puljenja zob. Preverite pa tudi cenik ostalih storitev (naravno čiščenje zobnega kamna, zobni vsadki, ustna higiena otrok in odraslih, zdravljenje parodontoze idr.).

ČE VAS ZANIMA TUDI ČIŠČENJE ZOBNEGA KAMNA, KLIKNITE TUKAJ

Potek samoplačniškega puljenja zob

Če vas zanima puljenje zob v Ljubljani, ste na pravem mestu. Samoplačniško puljenje zob poteka hitro in neboleče, saj poteka postopek v lokalni anesteziji, s katero omrtvičimo okolico obolelega dela in zagotovimo, da bolečin ne čutite. Nato nežno odstranimo dlesen od vratu zoba ter ga hitro izdremo. Če je zob zagozden, ga razrežemo in izvlečemo po delih. Samoplačniško puljenje zob vključuje tudi morebitno šivanje rane, včasih pa je dovolj le sterilna gaza, ki jo pacient drži na mestu izdrtega zoba. Vabimo vas, da se naročite na pregled, kjer vam bodo naši strokovnjaki podali še dodatne informacije o puljenju zoba ter vam odgovorili na vsa ostala vprašanja, ki bi vas zanimala.

Več informacij o zobnih aparatih:https://www.vsi.si/dentalna-akademija/zobni-aparati

puljenje zob samoplačniško