Pošlji povpraševanje

Zobni implantati Ljubljana - kam po njih?


Zobni implantati: Ljubljana je mesto, kjer je mogoče najti več zobozdravstvenih in ortodontskih centrov, ki opravljajo storitve, povezane z zobnimi vsadki, zato se je včasih težko odločiti za pravega. Če iščete dobro celostno zobozdravstvo in zobne implantate v Ljubljani, ste na pravem mestu. Dentalna akademija je ordinacija, ki nudi celosten in interdisciplinaren pristop k reševanju vseh zobozdravstvenih in ortodontskih težav. Imamo dolgoletno tradicijo, k nam se vračajo redne stranke in prihajajo nove, saj smo dostopni in prijazni ter strokovnjaki na različnih povezanih področjih. Uporabljamo najsodobnejše tehnike, pristope in material ter sledimo novim trendom. Ponujamo vstavitev zobnih implantatov brez operacije, neboleče in trajno, preverite pa tudi zobne implantate - akcijo. Med naše storitve spadajo naravno čiščenje zobnega kamna, puljenje zob samoplačniško, zobni vsadki, ustna higiena otrok in odraslih ter estetsko zobozdravstvo. Prepričani ste lahko, da vam bo Dentalna akademija - zobni implantati Ljubljana - povrnila nasmeh.

NUDIMO TUDI ORTODONTSKE STORITVE

Prednosti zobnih implantatov Ljubljana, Dentalna akademija

Naši zobni implantati (Ljubljana, Dentalna akademija) lahko pomenijo rešitev pri manjkajočih zobeh in so primerni za nadomestitev enega ali celo vseh zob. Imajo številne prednosti, saj v nasprotju s protezo delujejo kot samostojen nosilec, kar pomeni, da pri njihovem vstavljanju ni potrebno brusiti preostalih zob.

Zobni implantati (Ljubljana, Dentalna akademija):

  • so stabilni in močni,
  • med jedjo jih ne občutimo,
  • lepo se zlijejo s preostalim zobovjem, kar omogoča boljši estetski izgled,
  • so cenovno ugodni, pogosto pa nudimo celo zobne implantate v akciji.
Zobni implatanti Ljubljana

Zobni implantat - akcija in vstavljanje

Zobni implantat »akcija« pomeni še nižjo ceno za storitev. Trenutna akcija zobnih implantatov pomeni nizko ceno samo 499 evrov, s čimer si lahko zagotovite rešitev za manjkajoče zobe. Zobni implantat - postopek je hiter in neboleč ter poteka pod lokalno anestezijo. Najprej v čeljustnico pritrdimo titanski vijak in počakamo, da se zaraste (3 do 6 mesecev). Zobozdravnik implantat nato vstavi v pacientova usta in postopek je končan. Sodobni implantati so estetsko dovršeni, tako da razlike med naravnimi in novimi zobmi ne boste ne videli in ne občutili.

Zobni implatant akcija