ZOBNI VSADKI PO UGODNI CENI. OGLEJTE SI CENIK ZOBNIH VSADKOV.


Zobni vsadek ali implantat nadomešča manjkajoči zob oziroma korenino zoba. Ponujamo vam vrhunske zobne vsadke po zelo ugodnih cenah. Za naše paciente smo poskrbeli s posebno akcijo. V naši ambulanti v ljubljani vam bomo svetovali glede celotnega postopka. Če vam manjka en zob, je zobni vsadek idealna rešitev za vas. Postopek je enostaven in neboleč. Poteka pod lokalno anestezijo in traja 30 minut. Z zobnimi vsadki si boste povrnili samozavest in lahko se boste spet smejali brez nelagodja. Obiščite nas v ljubljani in se prepričajte o naši kvaliteti, ugodnih cenah zobnih vsadkov in prijaznemu osebju.


Zobni vsadki cena


NEBOLEČ POSTOPEK ZA LEP NASMEH. CENIK OSTALIH STORITEV NA NAŠI SPLETNI STRANI


Zobni nadomestek lahko zamenja enega, več ali vse manjkajoče zobe. Zobni nadomestek je trajna rešitev za vse življenje. Ob pravilni negi in ustni higieni vam bodo služili leta in leta. Zobni vsadek vsadimo v čeljust, kjer bo služil kot nosilec za naslednje protetične nadgradnje (mostičke, proteze, prevleke). Vstavitev zobnega vsadka je hitra in enostavna. Sam poseg je popolnoma neboleč, saj poteka pod lokalno anestezijo. Pred začetkom postopka vsaditve zobnega vsadka je potreben temeljit pregled, ki vključuje tudi 3D slikanje čeljusti. Na podlagi vseh podatkov se odločimo za nadaljnje zdravljenje. V ambulanti v ljubljani vam zagotavljamo kakovostne storitve, ki bodo zagotovo vrnile nasmešek na vaš obraz. Cene naših storitev lahko najdete v aktualnem ceniku zobnih vsadkov. Za naše zveste paciente pa smo pripravili prav posebno akcijo zobnih vsadkov.

VEČ O PULJENJU ZOB


PREDOSTI ZOBNIH VSADKOV, POLEG CENE TUDI KVALITETA IN VAŠE ZADOVOLJSTVO


Ena od glavnih prednosti zobnega vsadka, ki nadomešča manjkajoči zob, je, da ni potrebno brusiti sosednjih zob. Z vstavitvijo zobnega vsadka se prepreči nadaljnja resorpcija kosti. So stabilni in čvrsti nosilci protetičnih nadomestkov in ne povzročajo težav. Kot bi imeli lastne zobe. Ob pravilni higieni vam zagotavljamo doživljenjsko kvaliteto zobnih vsadkov. Zobni vsadek omogoča normalno čiščenje zob in prav tako funkcionalen ugriz. Vsadek je narejen iz biokompatibilnega titana, ki ga telo lepo sprejme in se vgradi v kost kot prava zobna korenina. Zobni vsadek postopek je enostaven, post operativna faza in okrevanje sta hitra in vredna. Zobni vsadki so torej idealna rešitev za nadomeščanje manjkajočih zob. Obiščite nas v ljubljani in se prepričajte sami. Cenik ostalih storitev je dostopen v naši ambulanti v ljubljani in na naši spletni strani: http://dentalna-akademija.si/ciscenje-zobnega-kamna/.

zobni vsadki ljubljana