Dekorativni paneli za zidove - pri nas je doma kvaliteta


Dekorativni paneliZidarstvo in fasaderstvo Roberto Šket s.p. je družinsko podjetje, ki se z gradbeništvom ukvarja že 75 let in strankam nudi kvalitetne izdelke iz kamna - dekorativne panele za zidove, stebre, ograje, kipce in umivalnike ter kamine. Nudimo več kot 1600 izdelkov iz kamna, ki so plod našega znanja in razvoja, najbolj pa smo ponosni na naše dekorativne panele za zidove oz. stene, ki so izjemno odporni na temperature, sol, vodo in različne kemikalije ter so tako primerni dekorativni paneli tako za zidove kot tudi vrata. Naši dekorativni paneli za zidove so narejeni iz kvalitetnega kamna in prepričani smo, da vas bodo navdušili.


Dekorativni paneli za zidove so odlična rešitev za dekoracijo sten

Dekorativni paneli za zidove so idealna rešitev, v kolikor želite dekorirati stene v vašem stanovanju ali hiši. V našem podjetju nudimo preko 40 vzorcev dekorativnih panelov za zidove oz. stene, tako da lahko vsak najde primerni dekorativni panel za zidove, ki se bo ujemal z dizajnom prostora. Dekorativni paneli za zidove so odporni na različne dejavnike kot sta voda in sol, narejeni so iz negorljivega materiala ter tako primerni za notranjo in zunanjo dekoracijo, v naši ponudbi pa najdete tudi 3d dekorativne panele. Za naše dekorativne panele za zidove smo dobili več priznanj v Sloveniji in tujini vključno z bronastim cehom obrtne zbornice Slovenije leta 2016 in posebnim priznanjem občine Celje.


Dekorativni paneli za stene po ugodni ceni

3D dekorativni paneliDekorativni paneli za stene in vrata so v našem podjetju narejeni po ugodni ceni in kvalitetnega kamna, ki zagotavlja dolgo obstojnost. Dekorativni paneli za stene so na voljo v različniih dimenzijah in barvah, obenem pa imamo v ponudbi tudi 3d dekorativne panele. V kolikor vas o dekorativnih panelih za zidove zanima več, nas kontaktirajte po elektronski pošti ali telefonu. Mi smo pravi naslov za vas.