Izolacijski paneli so čudovit okras in negorljiva zaščita

Izolacijski paneli imajo možnost široke uporabe in so v zadnjih časih zaradi svojih dobrih lastnosti zelo iskani. Lahko so vgrajeni zunaj ali pa kot čudovit dekor v notranjosti hiše ali stanovanja. Zaradi veliko različnih naravnih odtenkov, izolacijski paneli oz. 3D stenski paneli pristajajo k skoraj vsaki notranji opremi. Dekorativni paneli za zidove imajo poleg svoje lepote tudi izjemno dobre izolacijske lastnosti, so negorljivi in odporni na kemikalije ter na nizke in izjemno visoke temperature. Prav zato jih ponekod uporabljajo kot protipožarno zaščito saj izolacijski paneli prenesejo temperaturo tudi do 1200 stopinj Celzija. Njihova glavna sestavina so posebna steklena vlakna z dodanimi kamni, ki lahko imitirajo celo les. Prav tako pa lahko dekorativni paneli za zidove imitirajo kamen in opeko, pesek, beton ali kovine. Videz 3D stenskih panelov je popolnoma avtentičen, montaža pa enostavna in hitra saj jih je mogoče lepiti z lepilom za keramiko. Ljubitelji lesa so se zaljubili v dekorativne panele za zidove, saj prav tako kot les, v prostore prinašajo naravo. Kombinacija teh dveh materialov pa nudi zagotovo največji približek naravnemu. Zaradi svojih lastnosti in videza, je 3D stenske panele mogoče uporabiti oz. vgraditi namesto mavčnih oblog, kar je še posebej dobrodošlo v prostorih kjer se ponavljajo konstantne težave z vlago. Če razmišljate o prenavljanju ali popestritvi stanovanja ali zunanjosti, lahko pobrskate med barvami kot so črna, rjava, bež in drugimi izolacijskimi paneli. Cenik je zelo konkurenčen in kvaliteta vrhunska.

Zid obložen z dekorativnimi paneli

Izolacijski paneli – cenik je sprejemljiv za vsako stranko

Če primerjate cenik izolacijskih panelov z drugimi stenskimi oblogami, vas bo presenetila majhna razlika v ceni. Izolacijski paneli so zagotovo precej bolj izolativni kot keramične ploščice, znesek katerih pa je lahko precej višji od zneska dekorativnih panelov za zidove. Poleg tega pa imajo izolacijski paneli še precej drugih lastnosti, katere prevladajo takrat, ko se ljudje odločajo med njimi in keramičnimi ploščicami. Ne boste verjeli, dekorativni zidni 3D panel je mogoče celo reciklirati, kar je še posebej všeč ljubiteljem narave in ljudem, ki nanjo vsaj pazijo. Izolacijske panele je mogoče uporabiti kot kritino ali kot dodatek vrtni in balkonski ograji, prav tako pa so čudoviti kot obloga fasade. Zaradi zanimivih tekstur, si ljudje večkrat zaželijo vrtno pohištvo iz dekorativnih panelov za zidove, ki je videti čudovito v kombinaciji s kaminom in ostalo vrtno opremo. Tudi okolica bazenov je večkrat polepšana s 3D stenskimi paneli ki ji dajo mediteranski pridih. Na takšen vrt lahko posadite nekaj sivke in počutili se boste res kot na morju. Cenik izolacijskih panelov je spričo možnosti njihove široke uporabe res zelo sprejemljiv in z ugodnimi plačilnimi pogoji, si lahko dekorativne panele za zidove privošči skoraj vsakdo.

Notranji izolacijski paneli

Dekorativni zidni 3D paneli oz. izolacijski paneli za vse okuse

Dekorativni zidni 3D panel je zelo odporen na mehanske poškodbe in praske, prav tako tudi na umazanijo, kar je zelo razveseljiv podatek. Prestižen videz, visoka odpornost ter enostavna vgradnja so lastnosti, ki štejejo 3D stenske panele med dražje stenske obloge. Ta podatek pri nas ne drži, saj je cenik izolacijskih panelov strankam in njihovim denarnicam zelo prijazen. Njihovo vzdrževanje je enostavno saj dekorativne zidne 3D panele samo očistite prahu ali pa jih tu in tam osvežite z vodo in blagim čistilom. Montaža izolacijskih panelov je hitra, velikost plošč pa je takšna, da pri razrezu nastane minimalna količina odpada. Med spoji dekorativnih panelov za zidove se nanese posebna masa, da ti praktično niso opazni. S pravo izbiro izolacijskih panelov boste v svoj dom prinesli razgibanost, prestiž, vtis naravnega, prav tako pa bo zunanjost vašega vrta s svojim videzom idealna za mirno preživljanje prostih uric in druženje. Če razmišljate o dekorativnih zidnih 3D panelih, si na spletu oglejte ponudbo in nam pošljite povpraševanje. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja.

Več o 3d stenskih panelih