Stenski paneli za lepši videz vašega stanovanja ali hiše


Dekorativni paneliZidarstvo in fasaderstvo Roberto Šket s.p. je družinsko podjetje, ki se z gradbeništvom ukvarja že 75 let in ponuja kvalitetne izdelke kot so stebri, ograje, stenski paneli, kipci, fontane in umivalniki. Zavedamo se, da je kvaliteta na prvem mestu, zato vsem našim kupcem zagotavljamo vrhunsko kakovost in več kot 1600 izdelkov, ki so plod našega znanja in razvoja. Eden izmed naših najboljših produktov so stenski paneli, ki so odporni na visoke temperature in vodo, ter primerni tako za notranje kot zunanje stene vaših hiš. Na naši spletni strani nudimo različne akcije stenskih panelov, kar pomeni dodaten prihranek pri denarju ob nakupu stenskih panelov.

OGLEJTE SI ŠE PONUDBO GRŠKIH STEBROV


Stenski paneli različnih vrst

PaneliV našem podjetju nudimo pestro izbiro stenskih panelov, katere si lahko zagotovite v naših akcijah, kjer nudimo izjemno ugodne cene. Izbirate lahko med dekorativnimi paneli za stene, na katere smo najbolj ponosni, saj so odporni tako na kemikalije, vodo kot temperature. Imamo več kot 40 vzorcev dekorativnih panelov za stene, za katere smo dobili več priznanj v Sloveniji in tujini, med drugim Bronasti ceh obrtne zbornice Slovenije leta 2016. Stenski izolacijski paneli imajo za izolativni material poliuretan in so namenjeni predvsem gradnji sten, ki so lahko kot samostojna enota ali dodatna kritina. Stenski izolacijski panel ima odlične izolacijske lastnosti. V kolikor želite poskrbeti za lepo notranjost so tu modularni stenski paneli, ki naredijo vašo notranjost prijetno na pogled, obenem lahko izbirate med različnimi barvami modularnih stenskih panelov, ki se bodo ujemale z vašo notranjostjo in pohištvom.


Akcija stenskih panelov - ugodne cene in kvaliteta

Na naši spletni strani lahko poleg prodaje stenskih panelov najdete tudi veliko število akcij različnih vrst stenskih panelov. Akcije stenskih panelov vam zagotavljajo še nižje cene in prepričani smo, da bo vsak našel nekaj zase. Mi smo pravi naslov za stenske panele, zagotovite si svoje v eni od naših akcij.