Betonske ograje ne samo, da so lepe na pogled, nudijo tudi varnost

Ograjen vrt ni slaba ideja, saj prišlekom sporoča, da je pred njimi privatno zemljišče in da vstop nepovabljenim gostom ni dovoljen. Z betonskimi ograjami lahko to jasno in na lep način tudi pokažete. Tudi če betonska ograja ni visoka, sporoča, da je za njo zasebno zemljišče in že zaradi psihološkega učinka prišleke in nepovabljene goste ustavi. Betonska ograja ima več nalog in ena od njih je da z lepo oblikovanimi betonskimi stebri za ograje izboljša videz nepremičnine in ji posledično tudi dvigne ceno. To je dejstvo, ki velja kljub temu, da je cena betonske ograje razmeroma nizka. Skupaj z lepo urejenim in speljanim dovozom ter zasaditvijo bo počutje, ki vam ga bo nudil vaš dom še prijetnejše. Poleg tega, da bo zastirala radovedne poglede in nudila določeno intimo, bo betonska varnostna ograja delovala kot zaključek in razmejila vašo lastnino od ostale. Da bo varnost, ki je v današnjem času čedalje bolj pomembna še večja, kombinirajte betonsko ograjo okoli dvorišča z nižjimi grmovnicami, saj boste tako imeli boljši pregled nad dvoriščem. Z lahkoto boste opazili nezaželene goste, če se bodo znašli pri vas. Betonski stebri za ograje so videti čudovito skupaj z zimzelenimi, mediteranskimi rastlinami, katere lahko obkrožite s prodniki, da bo okolica popolnoma v stilu. Možnosti je veliko in vedno se najde rešitev za vse okuse, saj so betonski stebri za ograjo na voljo v različnih oblikah in barvnih odtenkih, vsi pa dajejo videz naravnega.

Postavitev betonske ograje

Betonska varnostna ograja naj bo podobna kot betonska ograja za balkon

Nižja betonska varnostna ograja se smatra kot enostavni gradbeni objekt, ki ne zahteva velikih gradbenih posegov, zato zanjo navadno ni potrebno pridobiti gradbenega dovoljenja. V primeru, če so betonski stebri za ograjo visoki, se raje pozanimajte ali je za njihovo postavitev res dovolj le lokacijska informacija. Če pa boste betonske ograje gradili istočasno, kot boste gradili hišo ali kakšen drugi objekt, se to šteje kot faza gradnje in zanjo zagotovo gradbenega dovoljenja ne potrebujete. Izbiro betonskih stebrov za ograjo je z estetskega vidika priporočljivo prilagoditi arhitekturnim lastnostim hiše. Torej, če boste postavili betonsko ograjo za balkon, razmislite o tem, da naj bo betonska varnostna ograja, ki bo obkrožala vaše dvorišče narejena v podobnem ali v enakem stilu. To bo dalo vašemu domu enoten videz in estetsko dovršenost. Če ste v dilemi kakšen material bi izbrali, pomislite na to koliko dela in vzdrževanja boste z betonsko varnostno ograjo imeli. Nič! Poleg tega, da je cena betonske ograje zelo sprejemljiva, tudi ni potrebno razmišljati o kasnejših stroških namenjenih vzdrževanju, saj je ta izredno trdna in ima dolgo življenjsko dobo. Enake lastnosti lahko pričakujete pri betonski ograji za balkon. To še posebej cenijo tisti, ki so se odločili, da bodo leseno, katero je potrebno neprestano brusiti in barvati, zamenjali za betonsko ograjo.

Postavitev betonskih stebrov

Trenutno je betonska ograja za balkon najbolj trendovska in priljubljena

Ne samo zaradi videza, tudi zaradi dejstva, da ne potrebujejo posebnega vzdrževanja, so betonske ograje za balkon in za uokvirjanje dvorišč, med najbolj iskanimi v današnjem času. Zaradi svojega masivnega in naravnega videza pristojijo skoraj v vsako okolico. V naši ponudbi boste našli veliko različnih betonskih stebrov za ograjo, ki jih je mogoče armirati in zaliti z betonom na mestu samem. Bela, siva, bež in terakota barva pritegnejo poglede mimoidočih in obiskovalcev. Še lepše pridejo do izraza, če je že sama hiša umeščena v okolje kjer celotni stil gradnje sovpada z okolico. Zakaj naj torej pri izbiri za domače dvorišče prevlada betonska ograja? Cena je prvi dejavnik, ki stranke pritegne, trajnost in življenjska doba sta skoraj neomejeni, vlaga in vroče sonce ter hitre temperaturne spremembe ji ne morejo do živega, prav tako pa jo je mogoče postaviti na vsako podlago. Oglejte si našo ponudbo in izberite svojo betonsko ograjo. Cene vas bodo presenetile.

Več o betonski ograji za balkon