Stenski paneli oz. dekorativni zidni paneli in paneli za vrata po ugodni ceni


Stenski paneli oziroma dekorativni paneli za steno so le del naše atraktivne ponudbe. Smo družinsko podjetje, ki se z gradbeništvom ukvarja že zavidljivih 75 let, svojim kupcem pa že od samega začetka našega delovanja zagotavljamo vrhunsko kakovost. V našem podjetju izdelujemo preko 1600 izdelkov, ki so plod našega lastnega znanja in razvoja. Posebno ponosni smo na naše dekorativne panele, tako stenske oziroma zidne kakor dekorativne panele za vrata. Stenski paneli so odporni na visoke temperature, sol, vodo in različne kemikalije. V naši ponudbi imamo preko 40 vzorcev dekorativnih panelov za steno, med njimi boste našli tudi kamen oziroma imitacijo kamna. Za naše dekorativne zidne in dekorativne panele za vrata smo dobili tudi več priznanj v tujini in Sloveniji. Za vas lahko po naročilu izdelamo veliko izdelkov in prav vsak izdelek je za nas nov izziv. Pravzaprav smo mnenje, da v gradbeništvu ne obstaja izdelek, ki ga ne bi mogli narediti, zato se bomo še naprej trudili z raznimi inovacijami, da zadovoljimo še tako zahtevne stranke.

V PONUDBI TUDI DEKORATIVNI 3D PANELI


Dekorativni paneli za steno - odlična rešitev za dekoracijo sten

V zadnjem času je opaziti, da postajajo stenski paneli vse bolj priljubljeni. Dekorativni paneli za steno so odlična rešitev za zunanjo in notranjo dekoracijo sten. Dekorativni zidni paneli, ki vam jih ponujamo v našem družinskem podjetju, so kvalitetni, cena, ki jo boste za njih plačali, pa več kot ugodna. Naši dekorativni zidni paneli so narejeni iz negorljivega materiala - specialnih steklenih vlaken, ki so odporne na kemikalije. To niso poliestrska vlakna, ki jih nekateri prodajajo za manj gorljive, ker je v njih pesek in smola. Naši stenski paneli so temperaturno obstojni na nizke in visoke temperature do 1200 stopinj Celzija, zato jih uporabljajo tudi na prestižnih ladjah za protipožarno zaščito. Naši dekorativni paneli za steno so odporni tudi na sol, slano vodo, kemikalije, vlažne prostore in podobno. Dekorativni paneli za steno so izredno lahki (8-10 kg/m2), izdelujemo jih v različnih barvah (bela, bež, rjava, črna, kamen itd.). Stenski paneli so primerni tako za zunanjo kot tudi notranjo uporabo. Dekorativni paneli za stene se lahko uporabljajo za vodne zbiralce, saj so popolnoma neškodljive.

Stenski panel imitacija kamnaDekorativni panel za steno


Dekorativni zidni paneli - cena, ki vas bo navdušila

Če ste mislili, da boste za kakovostne dekorativne zidne panele oziroma stenske panele plačali celo premoženje, ste se motili. Pri nas lahko dobite kakovostne stenske panele po zelo ugodni ceni. Dekorativni zidno paneli se lahko lepijo z lepilno purpeno ali lepilom za keramiko. Lahko pa se tudi samo privijačijo ali pa se uporabijo namesto knauf plošč. Stenski paneli so plod našega lastnega razvoja in na njih smo izredno ponosni. Oglejte si našo ponudbo na spletni strani. Za vse informacije smo vam na voljo preko telefona ali elektronske pošte. Cena naših stenskih panelov je zelo ugodna. Prav tako si jo lahko ogledate na naši spletni strani.


Dekorativni paneli za vrata po ugodni ceni

Naša ponudba poleg stenskih dekorativnih panelov, ki bodo popestrili vaš zunanji ali notranji prostor, obsega tudi dekorativne panele za vrata. Več informacij o dekorativnih panelih za vrata vam lahko damo na sedežu našega podjetja, lahko pa nas tudi pokličete in z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja. Cena dekorativnih stenskih panelov je zelo ugodna, izbirate pa lahko med več kot 40 različnimi vzorci, med drugim je na voljo tudi kamen oziroma imitacija kamna.


Stenski paneli z odličnimi lastnostmi

Stenski paneli, ki jih lahko ugodno kupite pri nas, so izredno kakovostni in temperaturno obstojni. Odlično se obnesejo tako v nizkih kot tudi v visokih temperaturah. Prav zaradi tega so primerni za zunanjo in notranjo dekoracijo sten. Izbirajte med različnimi barvami in dekorji stenskega panela (tudi kamen) in si izberite najlepšega in najboljšega.