Dekorativni paneli imajo ugodno ceno glede na njihovo vsestranskost


Dekorativni paneli so eden izmed cenovno ugodnih izdelkov, ki jih izdelujemo v našem podjetju. Poleg kvalitetnih dekorativnih fasadnih panelov, izdelujemo še betonske stebre, ograje, cvetlična korita, kipce, fontane, umivalnike, kamine in klopi. Naše družinsko podjetje se ukvarja z izdelavo betonskih in ostalih dekorativnih izdelkov že 75 let kar priča o kvaliteti in konkurenčnih cenah. V prodajnem programu imamo več kot 1600 cenovno ugodnih izdelkov, ki so primerni tako za zunanjo kot za notranjo uporabo. Pri nas vam nudimo odlično razmerje med ceno in kvaliteto. Če pa ujamete kakšno akcijo, dobite pa dekorativne fasadne panele po neverjetno ugodnih cenah. Glede na vse lastnosti, ki jih imajo dekorativni fasadni paneli, imajo ugodno ceno. Zaradi majhne teže je transport cenovno ugodnih dekorativnih fasadnih panelov enostaven, tudi samo delo z njimi ni zahtevno. Ker so tako lahki, jih lahko enostavno namesti skoraj vsak. Ker so cenovno ugodni dekorativni fasadni paneli narejeni iz posebnega negorljivega naravnega materiala, se lahko uporabljajo tudi na mestih, kjer so prisotne višje temperature. Odporni so tudi na kemikalije, zaradi česar so enostavni za čiščenje. Ker so cenovno ugodni dekorativni fasadni paneli odporni tudi na vremenske vplive in sol, so primerni za uporabo na potniških ladjah.

NUDIMO TUDI STENSKE PANELE


Naši dekorativni fasadni paneli so izdelani iz naravnih materialov, brez plastike in poliestra

Dekorativni paneli, ki jih imamo v prodajnem programu so rezultat razvoja in znanja, ki ga imamo v našem podjetju. Izdelani so iz posebnih negorljivih steklenih vlaken, ki so odporna na zelo veliko dejavnikov. Naši cenovno ugodni dekorativni fasadni paneli ne vsebujejo plastike in poliestra. Dekorativni fasadni paneli so okolju prijazni, saj jih lahko recikliramo. Imajo zelo majhno težo zato jih lahko namestimo kjerkoli. Pri notranji uporabi lahko uporabimo cenovno ugodne dekorativne panele za oblaganje sten, kaminov, stropov, stopnic. Namestimo jih lahko tudi v kopalnico in v druge vlažne prostore, ker so odporni na vodo. Na zunanjih površinah pa se cenovno ugodni dekorativni fasadni paneli odlično obnesejo nameščeni na fasadah, stebrih, stopnicah, podpornih zidovih. Zaradi odpornosti na vremenske vplive, morsko vodo in zaradi odličnih protipožarnih lastnosti, se dekorativni fasadni paneli uporabljajo tudi na potniških ladjah. Cenovno ugodni fasadni paneli so temperaturno obstojni in odporni na temperature do 1200°C. Ker so dekorativni fasadni paneli izdelani iz neškodljivih materialov, jih lahko uporabimo za vodne zbiralce. Na voljo so v številnih različnih barvah kot so črna, bela, rjava, zlata in druge. Cenovno ugodni dekorativni fasadni paneli se lahko namestijo na več načinov. Lahko jih prilepimo s purpen peno ali z lepilom za keramiko ali pa jih enostavno privijačimo. Zaradi svoje vsestranskosti, jih lahko uporabimo namesto mavčnih plošč. Mavčne plošče so občutljive na vlago, cenovno ugodni dekorativni fasadni paneli pa so vodoodporni.

Dekorativni panel

Različni videzi dekorativnih fasadnih panelov nudijo veliko dekorativnih idej za vaš dom

Dekorativni fasadni paneli imajo lahko videz kamna, lesa, opeke in številnih ostalih tekstur. Z njimi lahko ustvarimo nešteto čudovitih stilskih izgledov in tako popestrimo zunanjost ali notranjost doma. Uporaba cenovno ugodnih dekorativnih fasadnih panelov v zadnjih letih narašča, uporabljajo se v zasebnih ali javnih zgradbah. Njihove odlične lastnosti omogočajo uporabo povsod, kjer bi radi izboljšali izgled posamezne sobe ali celega objekta. Cenovno ugodni dekorativni fasadni paneli imajo tudi dobre izolativne lastnosti.


Dekorativni paneli so primerni tudi za dekoracijo vaših notranjih in zunanjih vrat

Dekorativne panele lahko uporabimo tudi za oblaganje vrat. Namesto menjave vratnega krila, si lahko ustvarite s cenovno ugodnimi dekorativnimi paneli unikaten izgled vrat. Namestitev je enostavna in hitra, izgled vaših vrat pa je luksuzen in edinstven. Z namestitvijo dekorativnega panela na vrata, prihranite čas in denar. Ni vam potrebno iskati novega vratnega krila v specifičnih dimenzijah, cenovno ugoden dekorativni panel enostavno odrežete na željeno mero in ga pritrdite na vrata. Dekorativni kamniti paneli se največkrat uporabljajo za notranjo dekoracijo kaminov in sten. Pri zunanji uporabi pa se dekorativni kamniti paneli največkrat namestijo na fasade hiš in poslovnih objektov, na kamine, na podporne zidove, na bazene in podobno.

Dekorativni fasadni paneli