Betonske vrtne ograje in ograje za balkone: Ugodna izdelava in postavitev!


Betonske vrtne ograje, ki jih boste našli v naši ponudbi, so ne le kakovostne, so estetsko izredno privlačne, njihova cena pa konkurenčna in dostopna. Izborate lahko med gladkimi ali brušenimi vrtnimi betonskimi in balkonskimi ograjami. Tist, ki imajo radi zgodovinski slog vrtnih betonskih ograj, boso še posebej navdušeni dan našo slekecijo ograj imenovano Baročne vrtne ograje.

Za svojo betonsko vrtno ograjo si lahko izbirate tudi barvo ali vrsto betona. Izdelamo jih lahko iz belega, sivega, lahkega ali mikroarniranega, steklobetona ali betona.

Smo družinsko podjetje, ki se z gradbeništvom ukvarja že 75 let. Izkušnje in pridobeljeno znanje nam omogočata, da strankam zagotovimo vrhunsko kakovost izdelkov, narejenih iz različnih vrst betona. Izdelujemo preko 1600 izdelkov, vsi pa nastajajo v naših prostorih (od ideje do realizacije in kasnejšega dodatnega razvoja). Posebej smo ponosni na dekorativne panele, ki so odporni na visoke temperature, sol, vodo in različne kemikalije. Teža posamezne panele je samo 9 kg/m2. Izborate lahko med več kot 40. različnimi vzorci. Za panele smo dobili tudi več priznanj tako v tujini kot tudi v Sloveniji, med drugim tudi Bronasti ceh obrtne zbornice Slovenije leta 2016 in posebno priznanje občine Celje.

Željene izdelke, vam lahko izdelamo tudi po naročilu, izvažamo pa jih tudi na skoraj celotni evropski trg. Vsaka nova naloga je za nas nov izziv.

POPESTRITE BETONSKO OGRAJO Z GRŠKIMI STEBRI


Širok asortiman betonskih izdelkov

V našem podjetju smo mnenja, da v gradbeništvu ne obstaja izdelek, ki ga ne bi mogli narediti, zato se bomo še naprej trudili z raznimi inovacijami, da zadovoljimo še tako majhne stranke. Našo ponudbo betonskih vrtnih in balkonskih ograj (baročne ograje), si lahko ogledate na naši spletni stran. Tam je prav tako predstavljena naša ostala ponudba: grški stebri, kvadratni stebri, dekorativne panele, imitacija kamnov, cvetlična korita, kipci, fontane in umivalniki, kamini in klopi. Več informacij o naših izdelkih vam lahko posredujemo tudi osebno, če se odločite za obisk. Predstavite nam vaše želje in poskrbeli bomo, da se uresničijo. Kontaktirate nas lahko tudi preko telefona ali nam preko spletnega obrazca pošljete povpraševanje. Potrudili se bomo, da vam odgovorimo v čim krajšem času.

Betonska ograja cenaBetonska ograja za balkon

Betonske vrtne ograje so lahko prekrasen dekorativen element

Betonske vrtne ograje imajo veliko prednosti, predvsem pa so to izredno trpežne, stabilne in kakovostne konstrukcije, ki lahko služijo različnim namenom. Betonske ograje iz naše ponudbe so izrazito estetske in zato smo prepričani, da bodo v vaš dom ali na vaš vrt prinesle pravo svežino. V našem podjetju izdelujemo baročne betonske ograje, ki so lahko narejene iz belega, sivega, lahkega ali mikroarniranega steklobetona. Odločite se lahko za gladko betonsko ograjo ali pa za brušeno. Če imate veliko prostora in ne veste, na kakšen način bi pregradili zelenico od vrta, potem je betonska vrtna ograja lahko odlična rešitev. Ne le, da bo služila svojemu namenu, vaš vrt bo z našo betonsko vrtno ograjo izgledal naravnost fantastično. Betonska vrtna ograja je lahko le en element dekoracije vašega vrta, ki ga lahko opremite tudi z ostalimi dekorativnimi in funkcionalnimi betonskimi izdelki, kot so betonski stebri, fontane, kamini itd. Če se odločite za izdelavo betonske vrtne ograje pri nas, vam zagotavljamo visokokakovostno storitev: dostopno ceno in kvalitetno izvedbo vseh potrebnih del, vključno s postavitvijo betonske ograje.


Betonska ograja za balkon - varna in funkcionalna

Izbira ograje za balkon je stvar posameznika. Glede na vaš stil in stil vaše hiše lahko izberete različne ograje. V našem podjetju vam nudimo razkošne betonske ograje za balkon, ki bodo pritegnile marsikateri radovedni pogled. Izdelamo in postavimo vam jo lahko v različnih višinah, z enojnimi ali dvojnimi stebrički. Naše baročne ograje so estetsko privlačne, izdelane natančno in skrbno, izbrani materiali pa zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Če potrebujete varno, funkcionalno in privlačno baročno ograjo, potem smo mi zagotovo pravi naslov za vas.

NUDIMO TUDI DEKORATIVNE PANELE ZA ZIDOVE


Betonske vertne in balkonske ograje in ostali izdelki po konkurenčni ceni

Na naši spletni strani lahko dobite tudi okvirne informacije o ceni betonskih ograj in ostalih izdelkov. Za več informacij in natančen izračun cene vaše investicije, pa se obrnite na nas.