Dekorativni paneli za zidove po ugodni ceni. Stenski paneli za vse okuse.


Dekorativni paneli
so tudi v Sloveniji postali izredno priljubljeni, saj lahko na videz dolgočasen prostor slikovito spremenijo. Dekorativni paneli za zidove so primerni tako za notranje, kakor tudi za zunanje zidove. Če iščete kvalitetne in odporne dekorativne stenske panele po ugodni ceni, potem ste na pravem mestu. Že več kot 75 let se namreč ukvarjamo z izdelovanjem različnih izdelkov, od grških stebrov, baročnih ograj, kaminov, klopi, fontan in kipcev, pa vse do dekorativnih panelov, na katere smo še posebno ponosni. Naši dekorativni paneli so prejeli mnoga priznanja, med drugim Bronasti ceh Obrtne zbornice Slovenije in posebno priznanje Občine Celje. Ponujamo vam več kot 40 različnih vzorcev dekorativnih panelov, ki so izredno trpežni in kakovostni. Cena dekorativnih panelov pa je pri nas zelo ugodna. Na naši spletni strani si lahko ogledate pestro ponudbo stenskih panelov in poiščete takšne, ki bodo lepo okrasili vaš prostor.

Dekorativni paneli za zidove
Zakaj izbrati dekorativne stenske panele pri nas?


Zato, ker so naši dekorativni paneli izdelani iz kvalitetnega in negorljivega materiala, odporni pa so na sol, vodo in različne vrste kemikalij. Gre za temperaturno izredno obstojne panele za zidove, zato jih uporabljajo tudi na ladjah za protipožarno varnost, odporni pa so tudi na sol, slano vodo, odlično se obnesejo tudi v najbolj vlažnih prostorih. Ponujamo vam različne vzorce in različne barve dekorativnih panelov, zato smo prepričani, da boste našli takšne, ki bomo popolnoma ustrezale vašemu okusu in zahtevam. Naši dekorativni stenski paneli so primerni za zunanjo in notranjo dekoracijo zidov. Poleg tega pa vam ponujamo še izredno ugodno ceno za nakup dekorativnih panelov.

Dekorativni stenski paneli cena
Dekorativni paneli za zidove - naj vaš dom zasije v novih barvah


Ste se naveličali enoličnih sten? Bi želeli popestriti vaš dom pa ne veste, kaj izbrati? Dekorativni paneli so odlična izbira. Ne le, da so kvalitetni in izredno odporni ter estetsko dovršeni, so tudi dostopni po izredno ugodni ceni. Oglejte si našo ponudbo dekorativnih panelov za zidove in izberite svoje.

FONTANE IN UMIVALNIKI