Opeka je kakovosten material za zidanje

Opeka je material oblike kvadra, ki je narejena iz gline, peska, vode in drugih primesi ter zagotavlja kakovosten gradbeni material, ki je primeren za zidanje vseh vrst objektov, lahko pa jih uporabljamo tudi kot dekorativno ozroma okrasno opeko v notranjosti ali zunanjosti hiše. Opeka je lahko narejena na dva načina in sicer žgana ali posušena na zraku in se je v preteklosti uporabljala predvsem za zidane konstrukcije, na voljo pa so različne oblike, tipi in vzorci, odvisno od vaših želja in potreb. Kakovost opeke je bila znana že v preteklosti in vse do sedaj ni izgubila na veljavi in ostaja eden najbolj uporabljenih materialov pri gradnji, obenem pa vse več ljudi uporablja dekorativno opeko za oblaganje, ki zagotavlja rustikalen videz prostora ali objekta. V kolikor imate glede opek kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

Dekorativna opekaDekorativni paneli

Opeka kot imitacija kamna

V preteklosti je imela opeka zgolj gradbeni status, kar pomeni, da se je uporabljala predvsem v gradbeništvu, saj je zagotavljala kakovostno gradnjo, dolgo obstojnost sten in s tem kvaliteten objekt, ki je imel dolgo življenjsko dobo. V sedanjosti se opeka še vedno uporablja pri gradnji hiš, a se obenem vse bolj uporablja tudi v dekorativne namene. V našem podjetju imamo na voljo kakovostno Bronx opeko, ki je imitacija kamna, narejena iz lahkega betona, ki je obenem tudi trikrat lažji kot pravi kamen in se uporablja tako za notranje kot tudi zunanje prostore. Nudimo vam različne vrste opek od opečne bronx do multikolor rdeče opeke, ki so na voljo v različnih dimenzijah, odvisno od vaših želja. Izdelujemo tri različne modele opeke in jih uporabljamo za dekoracije v kleteh, picerijah, gostinskih lokalih, trgovinah in kuhinjah, kjer želite rustikalen videz prostora. Prepričani smo, da boste nad našo imitacijo navdušeni in ne boste opazili razlike.

Opeka po izjemno ugodni ceni

Opeka je v osnovi narejena v obliki kvadra in primerna za gradnjo, nekoliko drugače pa je pri dekorativni opeki, ki služi zgolj dekorativnemu videzu. Izbirate lahko med osnovno opeko standardnih oblik, lahko pa se odločite tudi za opečnate liste, ki so odlična rešitev, v kolikor želimo poudariti starinski videz notranjosti ali zunanjosti prostora v stanovanju ali hiši, še boljše pa delujejo v različnih gostinskih lokalih, ki zagotavljajo poceni rešitev dekorativnih oblog. V našem podjetju nudimo izjemno ugodno ceno dekorativnih opek za oblaganje in verjamemo, da vas bomo navdušili tako s ceno, kot tudi videzom in tako vi kot vaši gosti ali prijatelji ne boste opazili razlik. Opeke izdelujemo v dvanajstih različnih barvah, zato verjamemo, da bomo našli primeren videz za vsak prostor, obenem pa se vsaki stranki posvetimo individualno in vam pomagamo z nasveti in izbiro. Kakovostna imitacija opeke je odlična rešitev in verjamemo, da vas bo navdušila.

Preverite tudi našo punudbo baročnih ograj

Dekorativna opeka popestri prostor

Dekorativna opeka je vsako leto bolj v uporabi, saj poživi prostor, obenem pa ga naredi starinskega, kar je izredno priročno v različnih picerijah in starejših gostilnah. Kakovostna imitacija opeke v kombinaciji s starinskimi motivi ali predmeti nas popelje v preteklost in stanovalcem ali gostom lokala pričara vzdušje, ki navduši. Kakovostno rezana opeka ima rustikalen starinski videz in je primerna za vse vremenske pogoje, tako da je primerna tudi za zunanje oblaganje sten. V našem podjetju imamo na voljo različne barvne odtenke, tako da lahko vsakdo najde primerno zase. Nudimo vam okrasne opeke različnih dimenzij, odvisno od vaših potreb in želja. V kolikor imate glede opek kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali z nasveti in vam odgovorili na vprašanja. Kakovostna imitacija opeke je doma v našem podjetju.