So vam všeč betonske vrtne ograje z baročnimi stebrički in nadsterški na grških stebrih?

Betonski stebri za ograje cenaBetonski stebri za ograje so pogosto tisti detajl, ki poskrbi za estetski presežek. Skrbno izbrani okrasni elementi za betonske ograje bodo pika na i, zaradi katere bo končni izdelek zares nekaj posebnega. Zidarstvo in fasaderstvo Roberto Šket s.p. je prava izbira za vse, ki vas zanimajo kakovostni okrasni betonski stebri za ograjo. Cena je odvisna od vaših konkretnih želja - na voljo imate namreč kar precej možnosti, med katerimi je mogoče izbirati. Zagotovo pa se boste na koncu prepričali, da je razmerje med ceno in kakovostjo več kot ugodno.

V ponudbi tudi betonski nosilni stebri (za nadstrešek ipd.)


Glede na osnovno funkcijo ločimo dve vrsti, in sicer so to izključno okrasni in betonski nosilni stebri oziroma podporni - za ograje idr. Od osnovne funkcije pa je nato seveda odvisna izbira najustreznejših materialov. Kadar se na primer izdelujejo betonski stebri za nadstrešek in druge podporne izvedbe, morajo biti materiali izbrani še posebej premišljeno, da se zagotovita stabilnost in varnost. V naši ponudbi vas čakajo tako podporni kot okrasni stebri za ograje oziroma po dogovoru - seveda ni estetska komponenta nič manj pomembna pri podpornih izvedbah, zato poskrbimo, da se pri izdelavi povsem prilagodimo vašim željam.


Okrasni stebri za betonske vrtne ograje in podporni na voljo v različnih izvedbah


V naši ponudbi boste našli kar 40 različnih vrst grških podpornih stebrov (za ograje idr.) - v kortinskem, dorskem ali jonskem slogu. Obenem pa jih izdelujemo v toskanskem slogu. Če je njihova funkcija zgolj dekorativna, je mogoča samostoječa izvedba. Poleg grških so tu še kvadratni betonski stebri za ograje in drugo. Tudi kvadratni betonski stebri za betonske vrtne ograje so različnih podvrst, na primer gladki ali štokani. Izbira je dovolj raznolika, da vam ne bo treba sklepati kompromisov. Za vas najdemo rešitev, ki bo ustrezala tako praktičnim potrebam kot želeni estetiki ograje oziroma okolice vašega doma. V ponudbi vas čakajo še mnogi drugi izdelki - okrasne oz. baročne ograje, okrasni paneli, imitacije kamna, cvetlična korita, kipci, fontane, umivalniki, kamini, klopi ipd. Z našo pomočjo lahko zunanjost vašega doma zaživi v povsem novi preobleki.


Podporni in okrasni betonski stebri za ograjo - cena, materiali, dimenzije


Okrasni betonski stebri ŠketStebri za betonske vrtne ograje in druge vrste so nakup, za katerega se ne odločamo zelo pogosto. Zato je pomembno, da daste prednost kakovosti, saj to zagotavlja, da bodo betonski stebri (za ograje idr.) ohranili praktično nespremenjeno funkcionalnost in videz še vrsto let. V našem podjetju smo izjemno pozorni na izbiro materialov, saj to zagotavlja zares obstojen končni izdelek, ki uspešno kljubuje različnim vremenskim pogojem in manj ugodnim razmeram. Grški stebri so na primer lahko izdelani iz steklobetona ali mikroarmiranega betona, možna pa je tudi izdelava iz štokanega ali brušenega betona. Več možnosti pri izbiri materialov oziroma vrste betona imate tudi pri kvadratni izvedbi. Ne glede na vašo odločitev pa pazimo, da bo izbrani material zares vrhunske kakovosti. Če upoštevate izjemno življenjsko dobo, ki jo imajo naši izdelki, so stroški zares nizki. Dodatne informacije glede dimenzij, vrst betona ipd. si je mogoče ogledati na naši spletni strani, seveda pa smo vam na voljo za vsa vprašanja.

GRŠKI STEBRI


Družinsko podjetje z več kot 75 leti izkušenj


Kakovost naših izdelkov (v ponudbi jih je trenutno več kot 1600) zagotavljajo več kot 75-letne izkušnje našega družinskega podjetja z gradbeništvom. Pri tem smo vseskozi pozorni na nadgrajevanje znanja in nenehni razvoj. Da smo pri tem uspešni, dokazujejo številni zadovoljni naročniki, tako v Sloveniji kot v tujini. Velik delež naših izdelkov namreč izvozimo, predvsem na nemški in avstrijski trg. Obenem pa se lahko pohvalimo s tem, da smo v letih delovanja pridobili več priznanj kakovosti. Pri izdelavi po naročilu se ne ustrašimo nobene, na prvi pogled še tako neizvedljive zahteve, ampak jo spremenimo v izziv. Naše inovativne rešitve vas bodo zagotovo prepričale.

Več o stenskih panelih:https://www.vsi.si/betonski-stebri-sket/stenski-paneli


VRSTE BETONSKIH VRTNIH OGRAJ