Betonski stebri za poživitev vaše hiše

Betonski stebri so odlična rešitev za dekoracijo vaše hiše, obenem pa lahko služijo tudi kot betonski nosilni stebri za različne terase ali vrtove, kjer lahko preživljate prosti čas s svojimi najdražjimi. V podjetju Roberto Šket zagotavljamo pestro izbiro betonskih stebrov, kvadratnih stebrov, baročnih ograj, dekorativnih panel, kipcev, fontan, kaminov in klopi, ki bodo vsekakor poživili vašo hišo in okolico, ju naredili privlačnega izgleda, obenem pa vsi naši betonski izdelki zagotavljajo odlično kakovost in dolgo življenjsko dobo. Najbolj priljubljeni so grški stebri, kateri so v večini primerov podporni stebri, narejeni iz mikroarmiranega ali steklobetona, lahko pa služijo tudi kot okrasni stebri na vašem vrtu. Betonski stebri so odlična rešitev, saj so izjemno odporni na vse nepredvidljive vremenske razmere in zagotavljajo dolgo obstojnost ter so prijetnega videza. Prepričani smo, da se boste pridružili našim zadovoljnim strankam, ki so z betonskimi izdelki izjemno zadovoljne.

Betonski stebri

Podrobneje si oglejte grške stebre

Betonski stebri v podjetju Šket

Podjetje Šket je družinsko podjetje, ki se z gradbeništvom ukvarja že 75 let in zagotavlja odlično kakovost, ki je vidna pri vseh izdelkih, še posebej pa pride do izraza pri betonskih stebrih, ki morajo zagotavljati tako kakovost, kot tudi prijeten zunanji videz, saj so stebri ena prvih stvari, ki jih naši gosti vidijo pri hiši. Betonski stebri so kakovostni stebri, izdelani iz mikroarmiranega ali steklobetona, so votli in se tako zalijejo z beton ob postavitvi. V kolikor želite, so lahko stebri izdelani tudi iz štokanega ali brušenega betona, odvisno od vaših želja, idej in potreb. V večini primerov so to betonski nosilni stebri, kar pomeni, da zagotavljajo nosilnost strehe, bodisi za teraso ali zunanji vrt, v kolikor pa želite naše stebre zgolj za dekoracijo, so lahko samostoječi in jih postavite kamorkoli želite. Z njimi boste polepšali vaš vrt in okolico hiše in verjamemo, da bodo vaši prijatelji in gosti nad njimi navdušeni.

Betonski-nosilni-stebri

Oglejte si kvalitetno ponudbo

Betonski stebri so dolgo obstojni

Betonski stebri so, kot že ime pove, narejeni iz betona, kar zagotavlja kakovost in dolgo življenjsko dobo, ne glede na to, za kateri grški steber v naši ponudbi se odločite. V kolikor želite, se lahko pred nakupom oglasite v našem podjetju in skupaj z našimi strokovnjaki poiščete primerne stebre za vašo hišo ali okolico.  Kvaliteta betonskih stebrov je odlična, obenem pa je izjemno pomembno, da so privlačnega zunanjega videza, Betonske stebre lahko uporabimo za več načinov od podpornih stebrov pri vaši hiši ali terasi, kjer boste preživljali tople sončne dneve z vašimi najbližjimi pa vse do okrasnih stebrov, ki so samostoječi, kar pomeni, da jih lahko postavite kamorkoli želite. Poleg kvalitete je pomembna prednost naših stebrov ugodna cena, saj zagotavljamo odlično razmerje med kakovostjo in ceno ter verjamemo, da bosta kvaliteta in cena navdušili tudi vas.