Po zimske avto gume na obroke pridite na Petrol


Zimske gume na obroke NokianPreden namestite stare zimske pnevmatike, se prepričajte, ali je profil še ustrezen in da bodo zagotavljale varno vožnjo. Sicer je edina varna in smiselna možnost, da se odločite za nove gume. Cenik naših izdelkov vam je na voljo tudi na spletni strani, Petrol pa svojim strankam ponuja še dodatno ugodnost, in sicer zimske avto gume, ki jih lahko kupite oziroma plačate na obroke. Zakaj ne bi izkoristili naše ugodne ponudbe in akcijo znižanja zimskih pnevmatik za 19 do 35 odstotkov še dodatno izboljšali še z obročnim odplačevanjem? Gume vzemite takoj in jih plačajte na obroke.

 

Petrol imetnikom kartic zvestobe nudi zimske gume na obroke


Pri večjih nakupih podjetja pogosto ponujajo obročno odplačevanje, vendar je navadno treba v tem primeru plačati nekoliko več oziroma vam nudijo popust za enkratno plačilo. V Družbi Petrol lahko različne izdelke (tudi avto gume) kupite na obroke, če ste imetnik naslednjih kartic zvestobe:
- Petrol klub plačilna kartica zvestobe
- Petrol klub American Express Card
- Petrol klub KGZS partnerska kartica


Pri tem vam ne bomo zaračunali nobenih dodatnih stroškov ali obresti, z novimi pnevmatikami pa se boste lahko vozili precej prede boste plačali zadnji obrok.

 

Obročno odplačevanje | Gume na obroke


Zimske gume na obrokeČeprav so naše pnevmatike na voljo po izjemno ugodnih cenah, se dobro zavedamo, da v tej krizni situaciji, ki se vleče že nekaj let, večina ljudi dobro razmisli, kako bo porabila vsak evro. Zato smo svojim strankam namenili posebne akcije s popusti do 35 %, obenem pa imetnikom kartic zvestobe omogočamo plačevanje na obroke, ki velja tudi za zimske avto gume Petrol. Naše izdelke lahko kupite na Petrolovih servisih ali servisnih centrih, lahko pa jih naročite tudi po spletu. V tem primeru vam jih lahko dostavimo na dom, lahko pa gume, ki jih plačate na obroke, samo prevzamete na dogovorjenem servisu. V tem primeru je dostava brezplačna.


Petrol d.d. | Gume na obroke, avto gume na obroke, zimske avto gume na obroke, zimske gume na obroke Petrol – povezave do naše spletne strani:

Gume na obroke
Avto gume na obroke
Zimske avto gume na obroke
Zimske gume na obroke Petrol

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Dunajska cesta 50
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
(01) 47 14 232
Seznam fraz
Gume na obroke, avto gume na obroke, zimske avto gume na obroke, zimske gume na obroke Petrol, Gume cenik, Petrol gume cenik
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA