Po zimske avto gume na obroke pridite k Vulkanizerstvu Furlan

gume na obroke za komitente NLBPreden namestite stare zimske pnevmatike, se prepričajte, ali je profil še ustrezen in da bodo zagotavljale varno vožnjo. Sicer je edina varna in smiselna možnost, da se odločite za nove gume na obroke. Cenik naših izdelkov vam je na voljo tudi na spletni strani, poleg tega so naše stranke deležne še dodatno ugodnost kot so zimske avto gume, ki jih lahko kupite oziroma plačate na obroke. Zakaj ne bi izkoristili naše ugodne ponudbe in akcijo znižanja zimskih pnevmatik še dodatno izboljšali še z obročnim odplačevanjem? Gume na obroke vzemite takoj!.

 

zimske avto gume na obrokeVulkanizerstvo Furlan nudi zimske gume na obroke

Pri večjih nakupih podjetja pogosto ponujajo obročno odplačevanje, vendar je navadno treba v tem primeru plačati nekoliko več oziroma vam nudijo popust za enkratno plačilo. Pri Vulkanizerstvu Furlan lahko različne izdelke (tudi avto gume na obroke) kupite na obroke, če ste imetnik NLB Plačilnih kartic MasterCard ali Karanta.

 

ENA IZMED NAJVEČJIH PONUDB AVTO GUM

 

Obročno odplačevanje | Gume na obroke

Čeprav so naše pnevmatike na voljo po izjemno ugodnih cenah, se dobro zavedamo, da v tej krizni situaciji, ki se vleče že nekaj let, večina ljudi dobro razmisli, kako bo porabila vsak evro. Zato smo svojim strankam namenili posebne akcije s popusti, obenem pa  omogočamo plačevanje na obroke, ki velja tudi za zimske avto gume na obroke. Naše izdelke lahko kupite v naši psolovalnici, lahko pa jih naročite tudi po spletu.

 

BODITE KONKRETNI! KUPITE NOKIAN PNEVMATIKE NA OBROKE!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Vulkanizerstvo, Furlan Melita s.p.
Naslov
Mihalovec 1
8257 Dobova
E-pošta
074522010
Seznam fraz
Gume na obroke, avto gume na obroke
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA