Sedežne garniture po meri – moderne usnjene in kotne sedežne garniture


Na kaj je treba biti pozoren pri nakupu sedežnih garnitur?

 

Pri nakupu modernih sedežnih garnitur morate biti pozorni na več dejavnikov. Najprej morate dobro preceniti prostor, kjer bo vaša sedežna garnitura postavljena. Naslednji korak je ustrezna izbira moderne sedežne, ki je lahko tudi kotna sedežna garnitura ali je potrebna polkrožna oblika garniture. So linije usklajene z ostalim pohištvom? Vse to so vprašanja, na katera si morate odgovoriti preden se odločite za nakup. Naslednja odločitev je odločitev za material. Sedežne garniture so lahko iz usnja, iz umetnega usnja, moderna je tudi mikrotkanina, zelo primerne pa so tudi naravne vlaknine, možnosti je veliko. Usnjene sedežne garniture so moderne, jih je lahko vzdrževati, je pa usnje zelo občutljivo na živalske kremplje ter malce neprijetne v vročih dneh. Za mnoge usnjene sedežne garniture še vedno predstavljajo prestiž, mnogo strank pa usnjene sedežne garniture zavrača zaradi etičnih razlogov.

 

Kotna ali polkrožna sedežna garniture po meri

 

Sedežne garniture po meriSedežne garniture po meri vam zagotovimo z našo bogato izkušnjo, saj jih izdelujemo že vrsto let. Ne glede na vaše želje, vam zagotavljamo vrhunsko izvedbo. Večkrat nam stanovanje ne omogoča postavitve že pripravljene sedežne garniture, zato je naša edina možnost, da sedežno garnituro naredimo po meri. Narejeno po meri pomeni, da je narejena glede na vaše želje, kotna sedežna, pravokotna, večkotna ali polkrožna sedežna. Prav tako za vas kombiniramo različne materiale, usnje, umetno usnje, mikrotkanine ali druge naravne materiale in tako ustvarimo sedežne garniture po vaši meri. Kolekcije sedežnih garnitur, ki jih prodajamo, so sestavljene tako, da se prilagajajo, hkrati pa izpolnjujejo estetski in funkcionalni vidik. Zato se pred naročilom posvetujte z našimi svetovalci. Mogoče ni potreben nakup sedežne garniture po meri, ampak samo drugačna postavitev. Moderne sedežne garniture so oblikovane tako, da poudarjajo napreden dizajn, hkrati pa vpeljujejo nove materiale in njihove drzne kombinacije.

V naše podjetju vam nudimo najnovejše modne smernice sedežnih garnitur, iz različnih materialov, bodisi usnjene ali iz umetnega unja ter sedežne iz naravnih materialov . Oglejte si našo ponudbo na naši spletni strani ali pa se oglasite pri nas ter se pogovorimo o vaših željah, da vam bomo lahko strokovno svetovali.
 

Tapetništvo Viljem Grošelj s.p I Moderne sedežne garniture po meri – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
P.E. Suhadole 57
1218 Komenda
Spletna stran
E-pošta
051 877920
Seznam fraz
Sedežne garniture po meri, moderne sedežne garniture, usnjene sedežne, kotna sedežna
ZEMLJEVID