Hiše na ključ so ob prevzemu pripravljene za vselitev


Nakup montažne hiše na ključ
je dobra odločitev za vse, ki se želijo vseliti v nov dom čim hitreje in jim večji finančni vložek ne predstavlja posebnih ovir. Montažne hiše na ključ so ob prevzemu zgrajene do tretje gradbene faze, kar pomeni, da je montažna hiša na ključ pripravljena za takojšnjo vselitev. Gradnja na ključ se čedalje bolj uveljavlja saj je kupcu prihranjeno mučno in dolgotrajno iskanje raznih izvajalcev za različna gradbena dela. Običajno je gradnja na ključ tudi cenejša, saj vam izbrani izvajalec lahko ponudi tudi kakšen popust za storitve, ki jih bo zagotovil v lastni režiji. Tudi zidane hiše na ključ se čedalje bolj uveljavljajo, saj je njihova prednost ta, da je cena celotne gradnje znana in določena preden se gradnja sploh začne.

Poceni montažne hiše na ključ

Montažne hiše na ključ so lahko tipske ali pa so narejene po vaših načrtih


Poceni montažne hiše na ključ so običajno v osnovni izvedbi, zgrajene so s cenejšimi materiali. Nižji finančni vložek pri gradnji lahko ponavadi pomeni dolgoročno višje stroške pri porabi energije za ogrevanje in hlajenje vašega doma. Tako, da je potrebno dobro premisliti, če se izplača poceni investicija. Gradnja montažne hiše na ključ je možna po vaših načrtih, lahko pa si izberete tudi tipsko različico, katero lahko tudi po želji prilagodite vašim zahtevam. Izberete lahko veliko vrst montažnih hiš na ključ med njimi so tudi atrijske montažne hiše. Izvedba atrijske montažne hiše na ključ je cenovno ugodna, saj med drugim odpadejo stroški stopnišča za prehod v zgornje nadstropje, sobe v enem nivoju pa so lahko še bolj funkcionalno razporejene.


Atrijske montažne hiše na ključ Z500Zidane hiše na ključ imajo vse stroške izvedbe znane še pred začetkom gradnje


Gradnja zidane hiše na ključ se razlikuje od montažne gradnje na ključ predvsem po trajanju celotnega projekta. Zidane hiše na ključ so delane po principu mokre gradnje. Za montažne hiše na ključ je značilna suha gradnja, ki ne zahteva premorov med različnimi fazami zato lahko vse skupaj poteka dosti hitreje.

MODERNE LESENE HIŠE

CENIK GRADNJE HIŠ