Gradnja hiše: stroški gradnje montažne in zidane hiše na ključ


Montažna gradnja hišeGradnja hiše je navadno povezana z visokimi stroški, je prva misel vseh, ki razmišljajo o gradnji hiše. Res je, da so stroški gradnje hiše v lastni režiji lahko zelo visoki, vendar pa bodo stroški gradnje, če se odločite za tipski projekt pri nas, bistveno nižji. Na trgu je veliko ponudnikov različnih hiš, cene pa se zelo razlikujejo. Gradnja hiše in stroški, povezani z njo, so v veliki meri odvisni od izbranih materialov, velikosti hiše in zahtevnosti izvedbe. Preden se lotite gradnje hiše je zato potrebno dobro premisliti i stroških, ki jih boste imeli. Montažna gradnja je kvalitetna gradnja, za katero se odloča vse več družin, saj so stroški takšne gradnje izredno nizki. Odločite se lahko tudi za gradnjo montažne ali zidane hiše na ključ in vse skrbi pri načrtovanju in gradnji prepustite nam. Pred odločitvijo o gradnji hiše dobro premislite o stroških, ki jih boste imeli. Investicija v hišo je, namreč, investicija za celo življenje.


Montažna gradnja in gradnja zidane hiše na ključ - kakšni so stroški


Montažna gradnja sodi med cenovno najbolj ugodne gradnje, če se odločite za izvedbo na ključ, pa bo vaša hiša zelo kmalu postala vaše novo bivališče. Pred odločitvijo za gradnjo hiše, je potrebno doreči, ali želite leseno montažno hišo ali morda zidano hišo na ključ. Stroški se, namreč, razlikujejo. Pri izračunu stroškov se osredotočite na posamezne faze gradnje. Gradnja zidane hiše na ključ ponuja številne prednosti, med drugim tudi to, da vam za vsako gradbeno fazo ni potrebno iskati različnih izvajalcev. Vse informacije o montažni gradnji in ceni investicije projekta pa lahko dobite v Z500.


Tipski projekti Z500: montažna gradnja po vaši meri


Smo eden največjih ponudnikov tipskih projektov družinskih hiš na slovenskem trgu. Ponujamo vam kvalitetne projekte, katerih izdelava temelji na ekonomičnosti gradnje, bivanja, energetske varčnosti, estetike in funkcionalnosti. Vse informacije o stroških montažne gradnje hiše lahko dobite pri nas.

NAJLEPŠE HIŠE V SLOVENIJI

MODERNE HIŠE

Gradnja montažne hiše stroški