Izdelava kakovostne in optimizirane spletne trgovine po ugodni ceni

 

Spletno nakupovanje vsakodnevno uporablja vse več ljudi, zato podjetja počasi spreminjajo svoja prepričanja in se odločajo za izdelavo spletne trgovine. Cena izdelave spletne trgovine se razlikuje od naročnika do naročnika zaradi različnih zahtev in želja. Zato moramo na izdelavo gledati kot na naložbo, ki se nam bo ob pravilni postavitvi spletne trgovine hitro obrestovala.

Spletno nakupovanje je v današnjih časih res prikladno, saj nismo omejeni na eno lokacijo, nakup opravimo ob kateri koli uri in dnevu, izdelke lažje primerjamo - vse to pa lahko naredimo iz udobja svojega kavča. Spletna trgovina nima le mnogo prednosti za kupce, temveč tudi za podjetja. Majhen zagonski strošek, nizki stroški obratovanja, doseg večjega števila kupcev, različna orodja in lažja komunikacija so le nekatere izmed odlik spletne trgovine.


Izdelava spletne trgovine


Ali je izdelava spletne trgovine res tako preprosta?

Nepoznavalcem izdelava spletne strani deluje nadvse preprosta. Vzamemo predlogo, dodamo nekaj fotografij, besedilo in to je to. Naenkrat bo naša trgovina zaživela - vse, kar moramo storiti, je, da jo objavimo na spletu. Resnica je žal daleč od tega, saj je spletna trgovina osnova digitalnega marketinga. Kakovostna izdelava spletne trgovine zahteva mnogo časa, znanja in izkušenj, saj mora biti tehnično izpopolnjena, grafično vznemirljiva ter najpomembneje - ustrezati mora spletnim iskalnikom.

Sama izdelava spletne trgovine že dolgo ni več dovolj za uspešno prodajo. Zaradi precejšnje konkurence mora vsebovati SEO optimizacijo s pomočjo katere bo dosegla višje rezultate v iskalniku. Da bi bila prodaja v spletni trgovini uspešna, mora njena izdelava potekati po vnaprej določenem načrtu.


Izdelava uspešne in donosne spletne trgovine v petih korakih

V podjetju Vsi.si se zavedamo, kako pomembna je kakovostna izdelava spletne trgovine, zato v našem podjetju poteka v petih korakih.

 • Analiza in načrtovanje spletne trgovine

Z analizo preučimo stanje že obstoječe spletne trgovine (če ta obstaja), njene prednosti, slabosti in postavimo temelje nadaljnjega oblikovanja. Analiza nam omogoča, da spoznamo podjetje, njegovo dejavnost, določimo ciljno skupino kupcev in preučimo spletno dejavnost konkurence.

Na podlagi rezultatov poiščemo pomembne ključne besede ter izdelamo bazo besednih zvez, ki je poglavitna pri končnih položajih na spletnih iskalnikih. Pri izdelavi vam predstavimo, kaj od spletne trgovine pričakovati in svetujemo, kako najbolje optimalno izkoristiti novo spletno trgovino.


 • Oblikovanje grafične podobe in strukture spletne trgovine

Izdelava spletne trgovine za različne mobilne napraveAnaliza in načrtovanje sta izrednega pomena za nadaljnjo strukturo in grafično podobo spletne trgovine. V tem koraku določimo barve, pisave, videz spletne trgovine in poskrbimo za enostaven dostop in preglednost vsebin. Pri oblikovanju grafične podobe sodelujemo z naročnikom, pri čemer poskušamo grafično podobo uskladiti z dejavnostjo podjetja.


 • Vnos in oblikovanje vsebin in modulov

Uporabne module določimo glede na dejavnost podjetja in želje naročnika. Modula, kot sta e-novice ali katalog izdelkov, bosta v veliko pomoč kupcem kot tudi vam. V tej fazi izdelave spletne trgovine moramo prenesti že obstoječe spletne vsebine na novo stran in ustvariti nove.

Strokovno zasnovana in optimizirana besedila, oblikovanje, priprava trgovine in optimizacija so ključni pri visoki uvrstitvi na spletnih iskalnikih. Različni moduli, spletne vsebine in oblikovanje so razlog, zakaj je cena izdelave različna od trgovine do trgovine.


 • Vzdrževanje spletne trgovine

Z oblikovanjem in izdelavo spletne trgovine poskrbimo, da se podjetje pojavi na spletnem iskalniku. Za obiskanost trgovine pa poskrbimo z rednim vzdrževanjem, pri katerem zagotovimo, da je trgovina varna pred spletnimi napadi, hitra, učinkovita in uporabniku prijazna.


 • Optimizacija spletne trgovine

Optimizacija spletne trgovine je nepogrešljiva za uspešno prodajo, saj se s pravilno SEO optimizacijo trgovina uvrsti višje na spletnem iskalniku. V podjetju Vsi.si d.o.o. poskrbimo za on-site in off-site optimizacijo spletnih strani, kar pomeni da meta podatke in vsebine pripravimo na način, ki ustreza trenutnim algoritmom spletnega iskalnika.Kaj mora vsebovati dobro in kakovostno zasnovana spletna trgovina?

Ob kopici ponudnikov za izdelavo spletnih strani je težko izbrati takšnega, ki se na izdelavo in optimizacijo dobro spozna. Slednji morata biti prilagojeni naročniku, pri čemer se upoštevajo še njegove zahteve in želje. Seveda je pri tem pomembna še cena izdelave spletne trgovine. Cenik izdelave je največkrat individualen naročniku, nizka cena pa pogostokrat ne pomeni kvalitetne izdelave spletne trgovine. Da bi spletna trgovina privabljala nove in že obstoječe kupce potrebujemo:

 • Jasne cilje in poznavanje ciljnega kupca

Pri postavitvi spletne trgovine moramo imeti jasno začrtane cilje. Ti naj vsebujejo rezultate katere želimo doseči, ciljne kupce in vsebino, s katero se želimo približati ciljnim kupcem. Slednji so odločilni pri nadaljnjem uspehu spletne trgovine. Raziskati moramo, kdo so, kaj delajo, kakšne so njihove težave in kako jim lahko pomagamo najti rešitev.


 • Dobro navigacijo po spletni trgovini

Kolikokrat se vam je zgodilo, da ste obiskali spletno trgovino z nepregledno in zapleteno navigacijo in ste jo takoj zapustili? To je pogosta napaka nekakovostne izdelave spletne trgovine. Navigacija mora biti jasna, urejena in preprosta za uporabnika. Potencialni kupec mora imeti na voljo vse informacije o izdelku, dostavi, vračilu in stiku.

 

 • Dobro zastavljene spletne vsebine

Z dobro zastavljenimi spletnimi vsebinami pridobimo zaupanje kupcev. Slabe fotografije in nedokončani opisi izdelkov kupce odženejo. Zavedati se moramo, da kupci ne vidijo izdelka, zato jim ga moramo čim bolj natančno in učinkovito predstaviti. Slike in besedila morajo odražati kakovost izdelkov ter vrednote in dejavnost podjetja.


 • Optimizacijo spletne trgovine

V spletno trgovino bo največ obiskovalcev privabila optimizacija spletne trgovine (Search Engine Optimisation). Pri nakupovanju veliko posameznikov najbolj zaupa prvi strani spletnega iskalnika. Da bi se spletna trgovina uvrstila na prvo stran, je potrebno veliko truda in poznavanje algoritmov.

Dobra optimizacija spletnih trgovin predstavlja dolgotrajno rešitev, ki za prve rezultate potrebuje nekaj časa. SEO optimizacija zahteva dolgoročne načrte, ki z dobro napisanimi vsebinami, s pravimi ključnimi besedami, meta oznakami in opisi, naslovi spletnih strani in poimenovanjem URL naslovov spletno stran zavihtijo na vrh spletnega iskalnika.


V podjetju VSI.SI poskrbimo za optimizacijo vaše spletne trgovine


Je poceni izdelava spletne trgovine res najboljša rešitev?

Splet nam ponuja veliko število informacij o ceni in izdelavi spletne trgovine. Ceniki spletne trgovine, ki jih zasledimo na spletu, so različni. Od poceni izdelave spletne trgovine do malce dražje. Pri izdelavi spletne trgovine ni vse samo v ceni izdelave

Verjetno ste že zasledili oglas ali dva, da si lahko spletno trgovino postavite v 20 minutah po izredno ugodni ceni - 20 € na mesec. Vse to je sicer res, toda poceni izdelava spletne trgovine ne bo privabljala kupcev.

Za visoko uvrstitev spletne trgovine na iskalniku potrebujemo znanje, ki nam ga lahko zagotovi le strokovnjak, ki redno spremlja trende in spremembe algortimov spletnih iskalnikov. Verjemite, tudi strokovnjak vam lahko zagotovi poceni izdelavo spletne trgovine. Dobro izdelana, optimizirana in redno vzdrževana spletna trgovina vam bo zagotovila mnogo več novih kupcev in prodaj, kot če bi jo izdelali sami.


Zakaj so cene in ceniki izdelave spletne trgovine tako različni?

Vsako podjetje je različno ne glede na to, s kakšno dejavnostjo se ukvarja. Vsa podjetja imajo prednosti, slabosti, različne ciljne skupine kupcev in konkurenco - to so dejavniki, ki jih moramo upoštevati pri kakovostni izdelavi spletne trgovine. Cene so pri izdelavi največkrat zastavljene po projektu. Razlog za to so raznolike in specifične želje, potrebe in načini prodaje naročnikov. Naročniki potrebujejo različen obseg orodij in funkcij, ki jih bodo uporabljali, zato moramo vsakemu posebej prilagoditi izdelavo spletne trgovine. Cena izdelave spletne trgovine zajema:

 • Analizo spletne trgovine
 • Načrtovanje
 • Oblikovanje unikatne grafične podobe
 • Oblikovanje strukture spletne trgovine
 • Popolno oblikovanje in vnos modulov (prilagoditev spletne trgovine za pametne naprave, e-novice)
 • Prenos že obstoječih vsebin
 • Vnos izdelkov
 • Oblikovanje novih vsebin (blog, besedila)
 • Testiranje spletne trgovine
 • Objavo in optimizacijo spletne trgovine
 • Vzdrževanje spletne trgovine in podporo


Vsak korak v izdelavi spletne trgovine je prilagojen naročniku, njegovim izdelkom, prodaji in ciljnim kupcem. V podjetju Vsi.si d.o.o. si prizadevamo, da naročnikom ponudimo celotno storitev po konkurenčni ceni - tudi izdelavo spletne trgovine. Cenik vam posredujemo individualno, saj so naše storitve prilagojene izključno vašim potrebam. Če imate vprašanja o izdelavi spletne trgovine, ceni izdelave ali optimizaciji, nam pošljite elektronsko pošto, izpolnite obrazec na naši spletni strani ali pa nas pokličite. Dogovorili se bomo za brezplačen sestanek in skupaj poiskali optimalno rešitev za vas. Naša ekipa je pripravljena na vsak izziv!