Energetska obnova fasad tudi z nepovratnimi sredstvi


Ste se odločili za novo preobleko doma in iščete kakovostnega izvajalca, ki zna poskrbeti za energetsko obnovo fasad? Potem ste se brez dvoma obrnili na pravi naslov. Naši mojstri so namreč vešči tudi energetske obnove fasad, stavbe pa bodo tako zaživele v povsem novi podobi. Priporočamo vam, da ne izgubljate časa z iskanjem drugih pobudnikov, saj bodo naši strokovnjaki poskrbeli za kakovostno energetsko obnovo fasade za ceno, ki se je preprosto ne boste mogli upreti.

energetska obnova fasadobnova fasade cenik
Cenik obnove fasad nikjer v Sloveniji tako ugoden


Naš cenik obnove fasade je trenutno najugodnejši v Sloveniji. Cena fasade na m2 namreč znaša zgolj 12 evrov, če sami zagotovite material, oziroma od 25 evrov na m2, če vam ga priskrbimo mi. Lotimo se vsakega izziva, pa naj gre za obnovo fasade na montažni hiši, obnovo fasade na stari hiši ali obnove fasade v bloku. Na voljo so vam fasade najbolj priznanih znamk, kot so ROFIX, BAUMIT, JUBIZOL, WEBER in ostalih. Na vse fasade hiš nudimo kar deset let garancije, energetska obnova fasade pa seveda ni nikakršna izjema.


Do energetske obnove fasade tudi z Eko skladom


Z obnovo fasad hiš se ukvarjamo že dolgo vrsto let, cenik obnove fasad pa je pri nas vedno nadvse ugoden. Želimo si, da nam ponudite priložnost, da si pridobimo vaše zaupanje. Prepričali vas bomo, da smo ravno mi prava izbira za vas. Imamo pa še eno dobro novico: do energetske obnove fasade lahko pridete tudi z nepovratnimi sredstvi Slovenskega javnega sklada, s katerimi lahko delno financirate izdelavo fasade. V letu 2011, denimo, je Eko sklad vlagateljem priznal tudi do 25 odstotkov priznanih stroškov naložbe, v razpisu pa je bilo na voljo kar 10 milijonov evrov.
Preverite naš cenik obnove fasade še danes
Fasada je izjemno pomemben del stavbe. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in strokovnostjo bomo poskrbeli, da bo vaša hiša ali druga stavba odeta v kakovostno fasado po ceniku obnove fasad, s katerim boste več kot zadovoljni.