Da bo vaša fasada kakovostna in ugodna


Fasada je pomemben del vaše hiše, saj je tista, ki hišo spremeni v dom in jo poživi oziroma jo naredi vizualno celostno. Izdelava fasade mora biti izvedena iz strani strokovnjakov in Gorenjska regija vam s podjetjem Veli Beli iz Zgornjih Bitenj omogoča izvrstno priložnost na tem področju.


Strokovna izdelava fasade Gorenjska


Da bo vaša fasada izdelana zares kakovostno, vam naši strokovnjaki pomagajo pri izbiri barve fasad in pri drugih dilemah ter vam jo kakovostno izdelajo. Za ogled odličnih referenc, ki smo jih dobili v kratkem času obstoja podjetja, ob čemer imamo že veliko več let izkušenj na tem področju, si oglejte našo spletno stran ali nas kontaktirajte. Tu si lahko ogledate tudi cenik naših fasaderskih del, kjer boste videli, da je izdelava nove ali obnova fasade stare hiše pri nas na voljo najugodneje. Po trenutni izjemni ponudbi vam vse vrste fasade, ki jih izvedemo v regiji Gorenjska in tudi drugod, naredimo že po ceni od 12 € na kvadratni meter v primeru, da material zagotovite sami, in od 35 € na kvadratni meter, če zanj poskrbimo mi.


Fasada, ki bo zadovoljila zahtevne stranke


Poleg cene vam garantiramo tudi kvalitetno izvedbo, za katero stojimo 100 %. Referenc vam ne zgolj naštejemo, pač pa vas z veseljem zapeljemo do odlično izpeljanih projektov, kjer boste dobili občutek o nivoju naših storitev. Poleg tega vam na vse fasade, izvedene v regiji Gorenjska ali drugod, priznamo 10 letno garancijo. Če že veste kakšno vrste fasade si želite in ste si že ogledali našo ponudbo in cenik fasaderskih del, se obnova fasade vaše nove ali stare hiše lahko začne. Vabljeni k ogledu naše spletne strani. Naše gorenjsko podjetje, ki je specializirano za izvedbe fasade, vas že pričakuje in se veseli sodelovanja z vami.

Izbira barve fasade: www.vsi.si/veli-beli/izbira-barve-fasade


FASADERSTVO IN ZIDARSTVO

fasade gorenjskaobnova fasade stare hiše