Cena izdelave fasade je odvisna od številnih dejavnikov

Cena izdelave fasade je odvisna najprej od izbire posamezne vrste fasade, pa tudi od arhitekturnih posebnosti na samem objektu, od kakovosti izbranih fasadnih sistemov in materialov, od števila izolacijskih slojev in še mnogih drugih dejavnikov. Zavedamo se, da je fasada hiše za lastnika zelo velika investicija, zato se bomo v podjetju Veli-beli za vas še prav posebno potrudili: ponudili vam bomo popuste, svetovali vam bomo pri izbiri in za vas z veseljem izdelali tudi barvno študijo fasade, da bo vaša končna izbira barve fasade izpolnila vsa vaša pričakovanja tudi glede estetske vrednosti objekta. Ponašamo se s številnimi referencami, naše pretekle uspešne projekte pa si lahko ogledate v galeriji na naši spletni strani!

IZBIRA BARVE FASADE


Ugodna obnova fasade: cena izdelave fasade je odvisna od vrste storitve!

Najbolj ugodna cena izdelave fasade je trenutno zagotovo pri nas! Fasada hiše vključuje toplotno izolacijo objekta, sledi zaključni fasadni omet in izbira barve fasade. Cenovno ugodnejša možnost od izdelave nove fasade je lahko tudi obnova fasade: cena je konkurenčna, zato ne čakajte, pošljite nam vaše povpraševanje, da vidimo katera možnost je za vas primernejša! Več preberite tukaj:http://veli-beli.si/obnova-fasade/

Cena izdelave fasadeobnova fasade cena

Je na vašem objektu potrebna obnova fasade? Cena izdelave fasade se vam povrne!

Menite, da je cena izdelave fasade visoka? Vas skrbi obnova fasade? Cena investicije se vam že v nekaj letih povrne, prihranki pri toplotnih izgubah pa se bodo v vašem žepu poznali takoj. Ne odlašajte, pokličite nas! Smo podjetje Veli-beli d.o.o., kakovostno in cenovno ugodno fasaderstvo. Gorenjska se ponaša s številnimi objekti, pri katerih je sodelovalo naše zidarstvo in fasaderstvo. Gorenjska pa ni edina regija, saj delamo fasade po vsej Sloveniji. Končna cena izdelave fasade bo odvisna od vaših želja, izbrane vrste in materialov, velikosti objekta, vrste izolacije in drugih dejavnikov. Pripravili vam bomo individualno ponudbo in izračunali tudi strošek za obnovo fasade. Cena vas bo zagotovo prepričala!