Nudimo vam številne barve fasad za vaš dom

Barve fasad

Barve fasad za hiše, ki si jih lahko izberete, preden se začne barvanje fasade, so vam na voljo v vseh možnih odtenkih. Cenik vam sporočimo po tem, ko nam pošljete povpraševanje. V osnovi pa vam trenutno nudimo posebno ponudbo izvedbe fasade že od 12 € na kvadratni meter, če material že imate, sicer pa od 25 € na kvadratni meter.


Barve fasad in slike referenc


Ustvarili smo že številne barve fasad, katerih slike lahko najdete na naši spletni strani. Reference sproti objavljamo, zato da si lahko predstavljate kakovost našega dela. V primeru, da bi vas objekti, ki smo jih že renovirali in jim izdelali fasado, podrobneje zanimali, pa vas lahko do njih tudi peljemo osebno. Na tak način boste lažje izbrali vrste fasade, in pa barve fasade za hiše, saj boste preko slike ali osebnega obiska že izvedenega objekta presodili ali vam neke fasadne barve ustrezajo ali ne. Barvna lestvica vseh barv vam je na voljo preko spleta, mi pa smo prilagodljivi in vam omogočimo izbiro katere koli barve po vaših željah.


Kakšne barve fasad si želite - slikefasadne barve barvna lestvica


Ne glede na to, ali boste delali fasado za nov objekt ali pa bo pri vas potekala obnova fasade stare hiše, je pomembno, da izberete barvo, ki bo celostno zaokrožila vaš objekt. Ne preveč izstopajoča, pa tudi ne preveč morbidno dolgočasna, lahko barva fasade čudovito poživi vaš dom ali drug objekt. Slike naših dosedanjih izvedenih projektov si za navdih in ideje lahko pogledate na naši strani, poleg tega pa smo vam vedno na voljo za pomoč in svetovanje. Da bi našli vse mogoče barvne fasade, si na spletu poglejte barvne lestvice, kjer so vam na ogled na voljo vsi odtenki. Ko si izberete barvo in tudi materiale, pa se barvanje fasade lahko začne. Cenik vam pošljemo, ko nam pošljete povpraševanje. Veselimo se morebitnega sodelovanja z vami.


OBNOVA FASADE BLOKA