Cene v ceniku fasaderstva so ugodne, storitve pa izjemno kvalitetne


Smo fasaderstvo, ki se z obnovo in gradnjo fasad ukvarja že nekaj let. Pri svojem delu uporabljamo kakovostne in trpežne materiale, ki naše izdelke naredijo kvalitetne in trajne. H kvaliteti naših fasad pripomorejo tudi fasaderji, ki na podlagi večletnih izkušenj in strokovnega znanja oblikujejo čudovite in kakovostne fasade.


Cenik fasaderstva najdete na naši spletni straniFasaderstvo cenik


Cene v ceniku fasaderstva so nizke, kljub visoki kakovosti storitev. Tudi storitve, ki vam jih ponujamo najdete navedene v ceniku fasaderstva in med drugim vključujejo:

  • kvalitetno, natančno in hitro izdelavo fasad,
  • kvalitetno, natančno in hitro obnovo fasad,
  • termoizolacijo fasad,
  • obnovo lesnih pušč,
  • pred pričetkom dela zmeraj poskrbimo za zaščito objekta (zaščitimo okna, vrata, ograje in druge predmete),
  • izdelamo tudi barvno študijo fasade,
  • ves čas smo vam na voljo za nasvete in vprašanja.

Sicer so storitve podrobneje opisane tudi na spletni strani, kjer lahko najdete tudi našo kontaktno številko in e-mail naslov, ter nas tako preko medijev obvestite o vprašanjih, ki se vam še zastavljajo, mi pa bomo nanje odgovorili kar se da hitro in zelo natančno.


Naši fasaderji vam bodo ves čas del v veliko pomočFasaderstvo Ljubljana


Ves čas del so vam na voljo naši fasaderji, da se z vami na licu mesta pogovorijo o vprašanjih, ki se vam bodo med izdelavo ali obnovo fasade še zastavila. Svetovali vam bomo tudi glede barve fasade. Seveda pa je možno povprašati tudi o toplotni izolaciji fasade. Slednje je vse bolj popularno, saj preprečuje velike energetske izgube in tako v zimskem času zelo pripomore k ogrevanju prostorov. Oglejte si cene v ceniku fasaderstva o toplotni izolaciji fasad. Navdušeni ne boste le nad cenami, pač pa tudi nad kakovostjo in izgledom fasade. Fasaderji vam bodo svetovali tudi o debelini, ki je za toplotno izolacijo fasade zaželena.
Naše fasaderstvo se nahaja v Ljubljani. Z osrednjo lokacijo imamo odlične možnosti sodelovanja s strankami po vsej državi. Ponujamo vam slikopleskarska in fasaderska dela, ki vas bodo navdušila.


Pozanimajte se o ceniku fasaderstva v naši poslovalnici


Kontaktirajte nas in se pozanimajte o ceniku fasaderstva. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer vas bo pričakala ekipa prijaznih in s strokovnim znanjem podkovanih fasaderjev, ki vam bo rade volje pomagala razrešiti vse vaše dvome in pomisleke. Oglejte si cenik fasaderskih del na naši spletni strani in se odločite za naročilo!

Več o ceni izdelave fasade: www.vsi.si/veli-beli/cena-izdelave-fasade

OBNOVA FASADE BLOKA