Obnova fasade - energetska obnova fasade v večstanovanjski stavbienergetska obnova fasade

Za obnovo fasade se običajno odločimo iz dveh razlogov:

  • zunanja plast fasade je dotrajana in je potrebna obnove,
  • stavba ni izolirana in potrebna je energetska obnova fasade.

Ker je fasada ogledalo hiše, je izjemno pomembno, da je le-ta kakovostno in lično narejena. Zraven tega se je ob obnovi fasade pametno odločiti za dobro toplotno izolacijo, saj je dan danes izjemno pomembno, da je hiša dobro energetsko izolirana in tako kar se da varčna.


Pred obnovo fasade se je potrebno odločiti kakšna bo barva fasade, razmisliti pa je potrebno tudi o njeni strukturi.


Energetska obnova fasade za ugodnejše gretje med kurilno sezonoObnova fasade v večstanovanjski stavbi


V našem podjetju pri obnovi fasad uporabljamo najmodernejše in testirane materiale, ki vašemu objektu zagotovijo 100% varnost. Ob obnovi fasade fasado tudi kvalitetno izoliramo, kar poleti pomaga pri hlajenju, pozimi pa pri ohranjanju toplote v bivalnih prostorih.
Zaradi slabe toplotne izolacije lahko v vašem objektu izgubite tudi do 40% energije. Investicija v energetsko obnovo fasade se torej izplača, saj bomo z njo na dolgi rok prihranili pri kurjavi.
V našem podjetju se ukvarjamo z obnovo fasade v večstanovanjskih stavbah, pa tudi v enostanovanjskih hišah. Obnovo fasade opravljamo na Gorenjskem, pa tudi drugod po Sloveniji.
V primeru vprašanj nas lahko pokličete ali pa nam vprašanja zastavite kar po e-pošti. Z veseljem vam bomo odgovorili in vam tako pomagali do pravilne odločitve pri izbiri nove fasade.


O energetski obnovi fasade se lahko pozanimate kar v naši poslovalnici


Se želite pred obnovo fasade dodatno pogovoriti? Obiščite nas v naši poslovalnici in se o energetski obnovi fasade pogovorite z našimi strokovnjaki. Na podlagi večletnih izkušenj pri obnovi fasad, vam bomo rade volje svetovali in pomagali izbrati najprimernejšo fasado za vas in vaš dom. Storitev, ki vam jo ponujamo je kvalitetna, cena obnove fasade pa je nizka.

O barvah fasade za hiše: www.vsi.si/veli-beli/barve-fasade-za-hise

VEČ O ZIDARSTVU IN FASADERSTVU