Pošlji povpraševanje

Kakovostna izdelava fasade in ugodna cena


Izdelava fasade bo enostavna s podjetjem Veli Beli, ki bo vašemu domu omogočila novo preobleko ugodno in kakovostno. Cena najcenejše izdelave fasade na Gorenjskem, okrog mesta Kranj, in drugod po Sloveniji, pri našem podjetju znaša zgolj 12 € na kvadratni meter v primeru, da si material zagotovite sami, in 25 € na kvadratni meter, če materiala še nimate.


Ko izdelavo fasade prepustite strokovnjakom


Odločite se, da boste zaupali našim mojstrom, in zagotovili si boste vrhunsko izvedbo fasade. Na samostojno pot smo sicer krenili pred kratkim, imamo pa že več kot 20 let izkušenj v fasaderstvu, in smo predani zadovoljstvu svojih strank. Ker je cena izdelava fasade izjemno ugodna, kvaliteta pa kakovostna, saj gre za pomemben del stavbe, vam priporočamo, da ne iščete več izvajalcev del, saj ste jih že našli. Najcenejša izdelava fasade v regiji Gorenjske, mestu Kranj, in tudi povsod drugod po Sloveniji, je pri nas izvedena kakovostno. Cena je ugodna, od izbire materialov, vrste in barve fasad, do odlične izdelave, pa smo vam skozi celoten proces na voljo za svetovanje.


Cena odlične izdelave fasad in reference


Da bi nam zaupali, si oglejte našo spletno stran, na kateri imamo objavljene projekte, na katerih smo delali do sedaj. Pri vseh smo poleg pomoči pri izbiri materialov in vrste fasade, objekt v celoti renovirali in mu zamenjali fasado. Ni pa fasadarstvo naša edina storitev, saj se ukvarjamo tudi z manjšimi zidarskimi deli in sanacijami na manjših in večjih objektih, ter s polaganjem tlakovcev. Na naši spletni strani si preberite več o naših storitvah in nam pošljite povpraševanje, na katerega bomo z veseljem odgovorili. Ugodno in hitro boste imeli izvedeno zunanjo preobleko vašega doma in nanjo boste zares lahko ponosni. Obrnite se na nas z vprašanji in pomagali vam bomo pri izbiri.

OBNOVA FASADE BLOKA


cena izdelave fasadeizdelava fasade Gorenjska