Fasada s ceno, ki je najnižja v državi


Ste se odločili za novo preobleko doma ali druge stavbe in iščete kakovostnega izvajalca, ki bo obnovil fasado za ceno, ki ne bo osušila vaše denarnice? Potem ste se obrnili na pravi naslov. Fasade hiš s spretnimi rokami naših mojstrov zaživele v povsem novih barvah in podobah. Priporočamo vam, da ne izgubljate časa z iskanjem ponudnikov, saj vam bodo naši strokovnjaki izdelali kakovostno fasado za ceno, ki se je preprosto ne boste mogli upreti.

fasadni sistemimoderna fasada
Odločite se lahko med različnimi fasadnimi sistemi


Ponujamo kakovostno obnovo fasade za ceno, ki je trenutno najugodnejša v Sloveniji. Cena fasade na m2 namreč znaša zgolj 12 evrov, če sami zagotovite material, oziroma od 25 evrov na m2, če vam ga priskrbimo mi. Izberite torej svojo sanjsko moderno fasado, splača pa se vam preveriti tudi našo akcijo fasad, ki vas bo zagotovo prepričala v obnovo. V naši ponudbi so tudi različni fasadni sistemi. Tako lahko izbirate med fasadnimi sistemi najbolj priznanih znamk, kot so ROFIX, BAUMIT, JUBIZOL, WEBER in ostalih. Na vse fasade hiš različnih fasadnih sistemov nudimo kar deset let garancije.


Prepustite fasado in izbrani fasadni sistem našim strokovnjakom


Z obnovo fasad hiš se ukvarjamo že dolgo vrsto let. Lahko se pohvalimo z več kot šestletnimi izkušnjami, na samostojno pot pa smo krenili šele pred kratkim, sicer pa smo del zelo uspešnega podjetja Lisi, zidarstvo in fasaderstvo d.o.o. Želimo si, da nam ponudite priložnost, da si pridobimo vaše zaupanje. Prepričali vas bomo, da smo ravno mi prava izbira za vas in za obnovo fasad po ceni, ki vašega družinskega proračuna ne bo ohromila. Fasada je izjemno pomemben del stavbe. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in strokovnostjo bomo poskrbeli, da bo vaša hiša ali druga stavba odeta v kakovostno fasado po ceni, s katero boste več kot zadovoljni.


Do obnove fasade po ceni, ki je najnižja v državi


Če vas zanima, zakaj smo ravni mi najboljša izbira za vas, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pokazali naše dosedanje projekte ter mnenja naših dosedanjih zadovoljnih strank. Če boste zraven prišteli še najugodnejšo ceno fasade v Sloveniji, ne boste več odlašali z obnovo.