Pošlji povpraševanje

Fasada hiše - zunanja podoba, kakršno ste si vedno želeli

Fasada hiše lahko bistveno izboljša kakovost bivanja v objektu, preprečuje toplotne izgube in s tem omogoča prihranke tudi do 40 % energije. Izdelava fasade mora biti izvedena strokovno. Kakovost izdelave je pogosto bolj pomembna od izbire materiala. Zidarstvo in fasaderstvo Veli-beli vam s svojimi dolgoletnimi izkušnjami na področju fasaderstva nudi pester izbor barv fasade za hiše, kakovostne materiale in strokovno izvedbo del.

Z nepovratnimi sredstvi Eko sklada ceneje do fasade hiše

Investicija v fasado hiše je velik finančni zalogaj, zato lahko razmislite o prijavi za delno sofinanciranje Eko sklada. Ob upoštevanju določenih kriterijev, ki jih mora izpolnjevati izbrana fasada hiše, se lastniki objektov lahko potegujejo za subvencijo.

izbira barve fasadefasade izdelava

Razbremenite okolje z izbiro ekološke fasade. Izdelava zahteva poznavanje pravil za vgradnjo fasadnih sistemov. Izbira barve fasade pa ni zgolj estetski dejavnik, z barvo namreč še dodatno zaščitimo fasadni omet pred zunanjimi vplivi.

Kakovostna fasada hiše ohranja vrednost vašega objekta


Nobena fasada hiše žal ni večna, potrebno je vzdrževanje in obnavljanje. Barvo je treba osvežiti vsakih 10 -15 let, ko vodoodporen fasadni premaz popusti. Izbira barve fasade vključuje tudi vrsto barve. To je lahko akrilni premaz, mikroarmirana akrilna fasadna barva, nano-tehnološko samočistilna barva, silikonski premaz ali naravna apnena barva. Lahko pa si izberete tudi posebne silikatne barve za fasade. Izdelava fasade bo tako dobila značilen rustikalen videz.

BARVA FASADE ZA HIŠO

Podjetje Veli-beli fasaderstvo Kranj izdeluje fasade na večjih in manjših objektih

Pri nas poskrbimo, da bo tudi vaš objekt ščitila kakovostna fasada. Ugodno izdelujemo fasade po vsej Sloveniji, zato preverite naše reference! Fasaderstvo Kranj se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami in konkurenčnimi cenami. Za več informacij obiščite: http://veli-beli.si/

Zakaj naj bi izbrali prav fasaderstvo Kranj?

Zato, ker vam Veli-beli fasaderstvo Kranj zagotavlja, da bo vaš objekt lahko v zelo kratkem času pokrivala kakovostna in estetska fasada. Ugodno ponudbo fasaderstva Kranj in reference preverite na naši spletni strani! Strokovno vam svetujemo pri izbiri, garancija na vse naše fasade pa je kar 10 let.