Delovne hlače in rokavice za varno delo vsakega delavca

delovne hlačeDelovne hlače in rokavice so pomemben del varnostne opreme, ne glede na to, katero vrsto dela opravljamo. Udobno prileganje in funkcionalne podrobnosti delovnih hlač, kot so dodatni žepi za shranjevanje delovne opreme, pisal ali mobilnih naprav, so pomembne lastnosti vsakih delovnih hlač, katerih naloga je poskrbeti za varno delo. Delovne hlače naj bodo izdelane iz materialov, ki se prilagajajo obliki telesa ter so odporni na vremenske in druge razmere, s katerimi imamo opravka med delom. Če k ustreznim delovnim hlačam in rokavicam dodamo še lahke delovne čevlje, potem smo lahko prepričani, da bo naše delo opravljeno na udoben in varen način. Zaščitne delovne rokavice in hlače si lahko ogledate v ponudbi trgovine Červa na spletni strani v Ljubljani,

delovne rokaviceDelovne rokavice in hlače vseh velikosti in barv

Delovne rokavice in hlače so na voljo v različnih velikostih in barvah, zato je še toliko pomembneje, da izberemo tisto velikost, ki nam zares ustreza. Primerna oprema nam nudi dobro mehansko zaščito med delom, kar velja tako za delovne hlače in rokavice, kot tudi za jakne in brezrokavnike. Izberemo lahko tudi delovne hlače iz elastičnega materiala.

Delovne hlače tudi za ženske

Delovne hlače so primerne tudi za ženske, ki se ukvarjajo z izvajanjem določenega dela. Za večjo zaščito med delom lahko poskrbijo tudi z uporabo rokavic, ki so izdelane iz različnih trpežnih materialov, na voljo pa so tudi v vseh velikostih. Z njihovo uporabo zaščitimo celotno dlan, dosežemo pa tudi dober oprijem in vrhunsko zaščito hrbtnega dela rok. Preverite ponudbo hlač, rokavic, brezrokavnikov, jaken in lahkih čevljev, ki smo jo za delovne ženske pripravili v podjetju Červa. Svetovanje pred nakupom ustreznih hlač in rokavic vam je zagotovljeno, kot tudi strokovna pomoč pri izbiri drugih primernih delovnih oblačil.