Zimske delovne jakneDelovne jakne: kvalitetne zaščitne odsevne, zimske in nepremočljive jakne


Delovne jakne
in ostala delovna oblačila za različne poklice in vremenske okoliščine, ki so primerna tako za službo kot tudi za prosti čas, lahko pri nas dobite po ugodni ceni. Ponujamo vam izjemno trpežne, kvalitetne in cenovno ugodne delovne jakne ter ostala oblačila in opremo. V naši spletni trgovini lahko najdete različne delovne jakne, med drugim je na voljo odsevna jakna, ki je opremljena z odsevniki, da boste v temi boljše videni. Na voljo so tudi zimske delovne jakne, zaščitne in nepremočljive delovne jakne, ki bodo poskrbele, da boste tudi v mokrem vremenu ostali suhi in vas ne bo zeblo. Celotno ponudbo delovnih jaken in ostalih delovnih oblačil si lahko ogledate v naši spletni trgovini, kjer so na voljo tudi vsi podatki o materialih, ceni in času dobave. Veliko izdelkov imamo na zalogi, zato je tudi čas dobave pri nas zelo kratek.


Odsevna jakna moškaOdsevna jakna bo poskrbela, da boste tudi v temi vidni


Mnoga dela se opravljajo na prostem tudi v neugodnih vremenskih razmerah in v temi. Za takšno delo je izredno priporočljiva odsevna jakna, ki bo poskrbela, da boste tudi v temi vidni. Ponujamo vam različne modele in velikosti odsevnih jaken, med njimi boste našli tudi odsevno jakno s snemljivimi rokavi, zaščito proti mrazu in vetru, ki se lahko stisne v plašč. Odsevne, kakor tudi ostale zaščitne jakne, so narejene iz kakovostnih materialov in zagotavljajo popolno udobje in optimalno zaščito. Za delo v neugodnih in bolj mokrih vremenskih razmerah pa bo prav prišla nepremočljiva delovna jakna. Oglejte si našo ponudbo delovnih jaken in izberite takšno, ki vam ustreza. V naši ponudbi imamo tudi posebna zaščitna delovna oblačila in jakne za električarje, varilce in za tiste, ki delajo z nevarnimi kemikalijami, za gozdarje itd.


Zimske delovne jakne, v katerih vam bo prijetno toplo

Zimska delovna jakna bo nudila najboljšo zaščito za varno delo v mrazu, vetru, vlagi in slabi vidljivosti. Izdelane so iz kakovostnih in toplih materialov. V njih vas zagotovo ne bo zeblo.

LAHKI DELOVNI ČEVLJI

DODATKI K DELOVNIM OBLEKAM