Delovne rokavice in brezrokavniki - vse za udobje med delom


Delovne rokavice nam zagotavljajo največjo stopnjo varnosti naših rok med delom, saj nas ščitijo pred številnimi zunanjimi dejavniki. Primerne so tudi za opravljanje dela v malce manj ustreznih pogojih, kot so hladni zimski meseci. Zimske delovne rokavice so odlična zaščita pred nizko temperaturo in mrazom. Ker gre za najbolj optimalno zaščito, je nakup kvalitetnih delovnih rokavic najboljši način, kako si med delom zagotoviti varnost in udobje rok. Za še večje udobje lahko izbiramo tudi med delovnimi brezrokavniki - pri delu v temi je najbolje da izberemo kar odsevne delovne brezrokavnike. V podjetju Tontina vam nudimo vse, kar potrebujete za varnost in udobje med delom. V naši ponudbi boste našli brezrokavnike in delovne rokavice. Odločite se lahko za PALAWAN WINTER, termoizolirane brezšivne rokavice iz najlona, z mikroporozno in paroprepustnega lateksa na dlani in prstih, izberete pa lahko tudi rokavice NOCTUA WINTER, zimske zaščitne delovne rokavice iz vodonepropustnega neoprena. Notranja stran je obložena s flisom. Poleg rokavic v naši ponudbi najdete tudi brezrokavnike, najboljše delovne čevlje, delovne zimske bunde in hlače - cena vas bo zagotovo navdušila.


Delovni brezrokavnikiDelovni brezrokavniki - zakaj izbrati odsevne?


Po nakupu delovnih rokavic moramo razmisliti tudi o nakupu delovnih brezrokavnikov. Odsevne izberemo takrat, kadar delamo v temi, saj z njihovo uporabo bistveno povečamo vidljivost in si tako zagotovimo lastno varnost. Delovni brezrokavniki so na voljo v različnih barvah, večinoma pa so oranžno ali rumeno obarvani, zato vidljivost ni vprašljiva. Ko imate delovne rokavice in brezrokavnik, razmislite še o nakupu najboljših delovnih čevljev, delovnih hlač z ugodno ceno in delovnih zimskih bund. Na voljo sta vam EMERTON zimska jakna in zimska bunda s snemljivo kapuco, primerna za delo pri nizkih temperaturah. Izberete lahko tudi RAPA zimsko jakno s kapuco v ovratniku in odsevnimi trakovi na rokavih ter PILOT jakno 2 v 1. Delovne rokavice vam prav tako nudijo veliko možnost izbire, zato nas lahko kadarkoli poprosite za pomoč.


Najboljše delovne rokaviceKatere delovne rokavice naj izberem?


Delovne rokavice izberemo glede na delo, ki ga opravljamo, upoštevati pa moramo tudi letni čas. Zimske so namreč bistveno debelejše, da nas zaščitijo tudi pred nizkimi temperaturami. V naši ponudbi boste poleg brezrokavnikov, najboljših delovnih čevljev Panda TIGROTTO in Panda DUCATO S3 CI SRC, delovnih zimskih bund ter delovnih hlač našli tudi delovne rokavice vseh vrst - od varilskih delovnih rokavic, do delovnih rokavic za delo na vrtu, ki nas ščitijo tudi pred urezninami in drugimi poškodbami. Na voljo so v različnih barvah, poskrbeli pa smo tudi za ugodne cene. V kolikor potrebujete opremo za varno izvajanje dela, kot so brezrokavniki, najboljši delovni čevlji, zimske bunde, delovne hlače in rokavice, potem smo v podjetju Tontina prava izbira.


Zakaj za nakup delovnih rokavic in druge opreme izbrati nas?


Delovne rokavice in ostali izdelki iz naše ponudbe vam omogočajo varno opravljanje vseh vrst dela. Nudimo vam največjo kakovost brezrokavnikov, delovnih čevljev, zimskih bund, delovnih hlač in druge opreme, skratka vse za varnost pri delu. Ponudba je ugodna, o čemer pričajo tudi cene, ki si jih lahko ogledate na naši spletni strani. Naše delovne rokavice uporabljajo posamezniki pri opravljanju najrazličnejših del, zato smo prepričani, da boste tudi vi našli prave delovne rokavice in brezrokavnike zase. Vse, kar morate storiti, je pregled ponudbe, ki smo jo pripravili za vas, nato pa nas lahko v primeru vprašanj o nakupu rokavic, brezrokavnikov, bund, čevljev, hlač in druge opreme tudi kontaktirate, saj vam bomo z veseljem svetovali. Če še vedno niste prepričani, vas vabimo k ogledu naše spletne strani, kjer si lahko ogledate tudi fotografije in lastnosti izbrane opreme. Vljudno vabljeni v Tontino, kjer vam je varnost pri delu zagotovljena!

DELOVNE HLAČE NA PAS

ZAŠČITA GLAVE